Gearmotorer

Fra fødevareindustrien til logistik

NORD producerer tre gearmotorserier med høje udgangsmomenter og høj virkningsgrad til forskellige anvendelser i flere end 100 brancher.

Gearmotorer - fra fødevareindustrien til logistik

NORD DRIVESYSTEMS fremstiller gearmotorer, der kan konfigureres til så godt som alle anvendelser. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at finde den optimale løsning til deres behov. Millioner af NORD-gearmotorer er allerede i brug over hele verden og leverer top performance hver dag i mange forskellige brancher.

Vores gearmotorer er ikke alene meget kraftige, men de er også karakteriseret ved en høj aksial og radial belastbarhed. Takket være vores universelle gearkoncept drager brugeren også nytte af hurtige konverteringstider og forenklet opbevaring.

Gode​argumenter for gearmotorer fra NORD

 • Stærk ydelse
  Gearene tilbyder høj aksial og radial belastbarhed og opnår høje driftsdrejningsmomenter på op til 100.000 Nm.
 • Robusthed
  Blokhusene er kendetegnet ved maksimal nøjagtighed, stivhed og styrke.
 • Fleksibilitet
  På forespørgsel leverer vi også alle vores gearmotorer med bremser og meget andet ekstraudstyr.
 • Modularitet
  Takket være vores modulkoncept kan du kombinere gearene med alle motorer fra NORDs program.

Gearmotorer fra NORD: Kraftfulde, lydsvage og fleksible

Vores el-motorer med gear opnår drejningsmomenter på op til 100.000 Nm og oversættelser på op til 14.340.31: 1. Drevene kører lydsvagt og kan køres ved hjælp af et variabelt gear med forskellige hastigheder.

Vil du vide mere om det? Klik her

Effektive og lette at rengøre: Gearmotorer til fødevareindustrien

Gearmotorer til maskiner i fødevareproduktionen skal være hygiejniske og yderst effektive, da fremstillingsprocesserne er meget energiintensive. Derfor har vores fladgearmotorer ikke kun en glat overflade, men også en meget høj virkningsgrad. Hvis du køber en gearmotor fra NORD, får du derfor det mest mulige ud af dine produktionsfaciliteter!

Læs mere om vores fladgearmotorer her

Gearmotor til intralogistisk brug

I intralogistikken skal transportvarer ofte rejse langt. Driften af transportsystemer er derfor meget energi- og omkostningskrævende. Vores LogiDrive-system med 2-trins keglegear og en yderst effektiv IE4-synkronmotor reducerer din driftsomkostninger betydeligt - f.eks. i pakkefordelingscentre eller i lufthavne.