Keglehjulsgearmotorer

Til høje hastigheder og reduktionsforhold

Disse gearmotorer har udgangsdrejningsmoment på op til 50.000 Nm, er washdown-kompatible og udstyres af os efter anmodning med en innovativ korrosionsbeskyttelse.

Keglehjulsgearmotorer - kraftige og let at vedligeholde

Keglehjulsgearmotorer fra NORD er det bedste valg, hvor der kræves høje reduktionsforhold og hastigheder. Vores drevsystemer, der består af elektromotorer og keglehjulsgear er særlig egnede til anvendelse på transportbånd samt inden for intralogistik og emballageteknik.

Kompakt gear, stor effekt: Keglehjulsgearmotorer fra NORD

Uanset, om du vælger en let eller en robust model: Keglehjulsgear fra NORD DRIVESYSTEMS arbejder med en meget høj virkningsgrad over hele transmissionsområdet.

Yderligere fordele ved keglehjulsgearmotorer fra NORD:

 • Stærk ydelse
  De opnår drejningsmomenter på op til 50.000 Nm (som industrigearmotor op til 250.000 Nm).
 • Korrosionsbeskyttelse
  Overfladebehandling med nsd tupH, som kan tilvælges, beskytter keglehjulsgearmotorerne også i rå omgivelser (2-trins keglegear).
 • Brugervenlighed
  Washdown-modellen, der er let at holde, sikrer renlighed (NORDBLOC.1).
 • Fleksibilitet
  Rotationsretningen mellem indgangs- og udgangsakslen er let reversibel.

Den klassiske: BLOCK-keglehjulsgearmotorer

Denne gearmotor har et drejningsmomentområde på mellem 180 og 50.000 Nm og kræver kun lidt plads takket være sit kompakte BLOCK-hus. Som alle keglehjulsgearmotorer fra NORD fås motoren med integreret tilbageløbsspærre og integreret bremse.

Endnu flere kræfter: Vores nye 2-trins keglehjulsgearmotor

Vi har yderligere optimeret ydeevnen af vores NORDBLOC.1-drevsystemer med keglehjulsgear: De er nu vores mest kraftfulde keglehjulsgearmotorer.

NORDBLOC.1-motorer med keglehjulsgear fremstilles som standard med et hus i støbt højstyrkealuminium, som vi på forespørgsel gerne leverer med en robust overfladebehandling med nsd tupH.

nsd tupH beskytter huset effektivt mod korrosion og har klare fordele i forhold til traditionelle behandlinger med lakering: Den kan hverken skalle af eller gennemsyres. Disse egenskaber skyldes et særligt additiv, hvilket - i modsætning til maling - indgår en permanent forbindelse med den underliggende aluminiumlegering.

nsd tupH gør overfladerne ekstremt resistente over for syrer og lud og giver brugerne virkelig meget for pengene.

Læs mere om den innovative nsd tupH-behandling.
Klik her

Keglehjulsgear til fødevareindustrien

Især til washdown-systemer, f.eks. i fødevareindustrien, har vi udviklet vores NORDBLOC1.-keglehjulsgearmotorer i serierne SK 930072.1 - SK 93772,1. Denne version har et særdeles glat hus i støbt aluminium, der er let at rengøre og forhindrer ophobning af snavs.

Vil du vide mere? Så kan du læse her, hvordan også du kan drage fordel af drevsystemer fra NORD, der er washdown-kompatible.
Flere oplysninger

Keglehjulsgearmotorer til intralogistik

Kombineret med en IE4-synkronmotor bliver vores to-trins keglehjulsgear til det energieffektive LogiDrive-system til intralogistikken. LogiDrive-drev har en høj overbelastningsevne og sænker tydeligt driftsomkostningerne takket være deres meget høje virkningsgrad. Brugeren sparer desuden mange penge på vedligeholdelseskontoen på grund af det modulære design.