Tandhjulsgearmotorer

Drevet med mange muligheder

På trods af deres høje drejningsmomenter på op til 26.000 Nm er vores tandhjulsgearmotorer meget energieffektive. Drevene er washdown-kompatible og kan forbindes med et stort antal ekstraudstyr.

Tandhjulsgearmotorer til mange forskellige behov

NORD-motorer med tandhjulsgear har en høj effekttæthed og et stort antal ekstraudstyr. Gearene er fremstillet i tre serier og mange størrelser til en lang række anvendelsesområder.

Tandhjulsgear fra NORD overbeviser med fremragende egenskaber:

 • Stærk ydelse
  Vores tandhjulsgear har et maksimalt drejningsmoment på 26.000 Nm (som industrigearmotor op til 250.000 Nm).
 • Effektivitet
  Den høje virkningsgrad øger systemets produktivitet.
 • Hygiejne
  Tandhjulsgear fra NORD er washdown-kompatible, takket være deres glatte overflade.
 • Robusthed
  På anmodning behandler vi NORDBLOC.1-tandhjulsgearmotorer med korrosionsbeskyttelsen nsd tupH, som også modstår aggressive rengøringsmidler."

Altid den rigtige løsning: vores tandhjulsgearmotorer
Ikke to anvendelsesområder er éns. Derfor tilbyder NORD tre forskellige drevløsninger med tandhjulsgear. Alle varianter fås både med fod eller flange eller som fod-/flangemodel.

Multitalentet
Standard-tandhjulsgearmotorer er meget fleksible og af dokumenteret kvalitet. Denne gearmotortype fås hos NORD i seks størrelser i to- eller tre-trins design med drejningsmomenter fra 50 til 700 Nm. Tandhjulsgearenes gear fremstilles af meget slidfast, indsætningshærdet stål.

De kompakte muskelbundte
Vores BLOCK-tandhjulsgearmotorer er kompakte og har et meget robust støbejernshus. De er udstyret med særligt energieffektive motorer for at arbejde så økonomisk som muligt selv ved et maksimalt drejningsmoment på 26.000 Nm.

Få mere at vide om vores kraftfulde BLOCK-tandhjulsgearmotorer nu!
Få mere at vide

Let at vedligeholde: washdown-kompatible tandhjulsgearmotorer

Ved NORDBLOC.1-serien har vi lagt stor vægt på en glat overflade, der er let at rengøre. Denne funktion er især vigtig for brugere i hygiejnekritiske industrier som fødevare- eller medicinalindustrien.

Afhængig af gearstørrelse fremstiller vi NORDBLOC.1-tandhjulsgear med et hus i støbt aluminium eller støbejern. På denne måde opnår vi ved hver model den optimale effekt.

Aluminiumhusene i NORDBLOC.1 serien tilbyder naturlig korrosionsbeskyttelse, men på forespørgsel kan vi også tilbyde dem den innovative overfladebehandling nsd tupH. I modsætning til konventionel malingen kan den ikke skalle af, hvilket er en stor fordel i rå omgivelser.

Læs her hvordan NORDBLOC.1-tandhjulsgearmotorer optimerer produktionen hos chokoladeproducenten Zotter i Østrig.
Klik her