Snekkegearmotorer

Drevteknologi efter mål

Takket være deres universelle hus kan snekkegear fra NORD hurtigt og nemt konfigureres til en bred vifte af formål

Gearmotorer fra NORD med snekkegear - drevteknologi efter mål

Snekkegear fra NORD DRIVESYSTEMS er særligt nyttige i situationer, der kræver høj udveksling. Vores snekkegearmotorer er derfor ideelle til brug i intralogistik, emballageteknik eller fødevareindustrien.

Fire gode grunde til at vælge snekkegearmotorer fra NORD:

 • Robusthed
  Vores snekkegearmotorer har en høj overbelastningsevne.
 • Brugervenlighed
  Washdown-modeller muliggør nem og effektiv rengøring af drevsystemerne.
 • Korrosionsbeskyttelse
  Den dybt virkende overfladebehandling nsd tupH forhindrer dannelsen af rust.
 • Fleksibilitet
  Modulopbygningen af vores komponenter giver brugerne maksimal frihed.

Modulkonceptet giver maksimal fleksibilitet: vores UNIVERSAL SI snekkegear

Der er utallige anvendelsesmuligheder for drevsystemer, der hver især har specifikke krav. Med SI-seriens UNIVERSAL snekkegearmotorer kan du kombinere alle komponenter efter behov.

UNIVERSAL snekkegearene overbeviser med deres høje effekttæthed og lavt pladsbehov. På forespørgsel leverer vi dem også med den yderst effektive overfladebehandling nsd tupH.

Ud over universalgearet med basishus, tilbyder vi mange andre komponenter, som er nemme at konfigurere. Vi overtager også gerne montagen af de enkelte komponenter for dig.

Få mere at vide om vores modulære SI-snekkegearmotor nu!

Få mere at vide

Det går rent ind: UNIVERSAL-snekkegearet SMI

Især i hygiejnisk følsomme sektorer som fødevare- eller medicinalindustrien skal systemer og komponenter være lette at rengøre. Vores UNIVERSAL-snekkegearmotorer i SMI serien har derfor en glat overflade.

Vi leverer disse gearmotorer enten med IEC eller NEMA-motor eller med direkte, koblingsfri motormontering, enten på fod eller flange.

BLOCK-snekkegearmotorer: kompakte og effektive

I 1981 udviklede NORD ingeniører et blokhuskoncept, der forener alle gearelementer i ét udelt hus. På det tidspunkt vidste ingen, at dette design engang ville blive den verdensomspændende standard for gearhuse.

Årsagen for succesen med vores BLOCK-hus er ligetil: På grund af den kompakte placering af alle gearelementer opnår gearmotorerne højere driftshastigheder og højere aksial og radial belastbarhed. Vores elektromotorer med snekkegear findes også i dette design.

Læs her, hvordan vores BLOCK-snekkegear optimerer logistikken hos den franske postvirksomhed Chronopost.

Til anvendelsen