To-trins-keglegear

Kraftig og holdbar

Vores MAXXDRIVE-to-trins-keglegear med integreret tilbageløbsspærre er ideelle til alle heavy-duty-anlæg, hvor en ændring af rotationsretningen skal udelukkes, som f.eks. i bånddrev.

MAXXDRIVE Tandhjul-keglegear

Industrigear
 • Effekt: 2,0 ‐ 2000 hp
 • Udgangsmoment: 132.000 ‐ 2.200.000 lb-in
 • Helstøbt, præcisionsbearbejdet gearhus
 • Modulært og fleksibelt design for optimal tilpasning til din applikation.
 • Støjsvag drift

To-trins-keglegear fra NORD

Stærk ydeevne selv under vanskelige forhold

Høj belastbarhed, højt drejningsmoment og lavt støjniveau: Det er MAXXDRIVE-to-trins-keglegear fra NORD. Med udgangsdrejningsmomenter på op til 250.000 Nm og effektværdier på op til 1.500 kW giver gearene det nødvendige drev selv i heavy-duty-miljøer - f.eks. i båndtransportører, blandere, omrørere, ekstrudere, tromler eller møller.

Vores MAXXDRIVE-keglegear fås som 2- og 3-trins-modeller. Deres tandhjul er lavet af stållegeringer af høj kvalitet og er indsætningshærdet.

Hvorfor MAXXDRIVE-to-trins-keglegear?

 • Ydeevne
  Gearene tilbyder drejningsmomenter på op til 250.000 Nm og effektværdier på op til 1.500 kW.
 • Fleksibilitet
  Vores industrikeglegear kan bekvemt monteres på alle seks sider.
 • Levetid
  Ved at bruge vores BLOCK-huse kan vi anvende store rullelejer, hvilket garanterer gearenes lange levetid.

To-trins-keglegear fra NORD kan klare en hel del
Takket være vores BLOCK-hus, der er blevet ophøjet til en global standard, har vores to-trins-keglegear en høj aksial og radial belastbarhed, så de optimalt kan absorbere belastningerne, der opstår under drift. Desuden afspejles fordelene ved BLOCK-designet i den særdeles lydsvage drift af gearene."

Vores MAXXDRIVE-to-trins-keglegear har monterede, let tilgængelige tilbageløbsspærrer, som muliggør et hurtigt skift af omdrejningsretningen.

Vil du gerne vide mere om vores keglegear til industrien?

Klik her

Større rullelejer - længere levetid
Da vi anvender den gennemprøvede BLOCK-huskonstruktion i ét stykke til vores to-trins-keglegear, kan vi anvende relativt store rullelejer. Disse lejer har en langt længere levetid end mindre versioner. En anden grund til gearenes lange levetid er den præcise placering af aksler og tandhjul, som BLOCK-huset gør muligt.