Asynkronmotorer

De robuste til enhver lejlighed

Vores trefasede asynkronmotorer tilbyder et effektområde fra 0,12 til 55 kW og er yderst ufølsomme over for elektrisk og mekanisk overbelastning.

NORD fremstiller fire forskellige serier af trefasede asynkronmotorer til brug inden for en bred vifte af områder. Mens glatmotorer er særligt velegnede som drev til anlæg i fødevareindustrien, sørger polomkobbelbare motorer og enfasemotorer i værktøjsmaskiner, pumper, transportbånd og blæsere for den nødvendige fremdrift.

Vores trefasede asynkronmotorer har en effekt på mellem 0,12 og 55 kW og udmærker sig ved høj ydeevne, meget solidt håndværk og lang levetid. De kan kombineres med alle geartyper fra NORD.

Dette er fordelene ved vores trefasede asynkronmotorer:

  • Modstandsdygtighed
    Vores standardmotorer er meget robuste over for elektrisk og mekanisk overbelastning.
  • Servicevenlighed
    Takket være håndværket af høj kvalitet og den enkle konstruktion opstår der kun meget lave vedligeholdelsesomkostninger.
  • Alsidighed
    Trefasede asynkronmotorer fra NORD er egnede til utallige anvendelser i en lang række brancher.

Vores enfasemotorer: simpelthen gode

Vores enfasemotorer fås i tre modeller: Til enkle anvendelser anbefaler vi den billige enkeltfasemotor med Steinmetz-kredsløb, til mere krævende opgaver er modellerne med driftskondensator eller drifts- og startkondensator det bedste valg.

Enfasemotorerne fås med en effekt på mellem 0,12 og 1,5 kW. De kan drives på net på både 50 Hz og 60 Hz med 115 V eller 230 V og understøtter det brede spændingsområde (220V til 240V).

Polomkobbelbare motorer: et drev – mange hastigheder

NORD har polomkobbelbare motorer i sit program til alle applikationer, som skal være fleksible. Disse drev tillader drift med to eller flere faste hastigheder. Vi leverer denne motortype i en 4/2-polet, 8/4-polet, 8/2-polet og 6/4-polet version og på forespørgsel også med en Dahlander-vikling.

Glatmotorer til hygiejniske anvendelser

Selvfølgelig fås de trefasede asynkronmotorer fra NORD også som washdown-modeller. Vores glatmotorer er meget nemme at rengøre og foretrækkes derfor til fødevare- og medicinalindustrien. De er velegnet til kombinationen med vores tandhjuls- og keglegear i NORDBLOC.1-serien, men kan også tilsluttes en drivenhed med SMI-snekkegear.

Glatmotorer er beskyttet mod korrosion med et aluminiumhus, men på forespørgsel behandler vi dem derudover også gerne med den innovative overfladebehandling nsd tupH.

Her kan du se, hvordan glatmotorer fra NORD optimerer processerne i et tjekkisk malteri.

Til anvendelsen