Elektromotorer

Stor ydeevne, lavt forbrug

Elektromotorer fra NORD er yderst effektive, yderst robuste og kan kombineres med alle vores gear. Din fordel: maksimal fleksibilitet!

Elektromotorer

Stor ydeevne, lavt forbrug

NORD leverer en bred vifte af elektromotorer, der opfylder alle globalt gængse effektivitetsbestemmelser og standarder. Vores motorer anvendes til mange formål, fordi de ikke kun er kraftige og robuste, men også kan kombineres med alle NORD-gear.

Uanset om de sidder i omrørere, transportsystemer, intralogistik eller fødevareindustrien: Elektriske motorer fra NORD kan findes overalt, hvor der kræves en stærk ydelse. De arbejder pålideligt over mange år og med en meget høj virkningsgrad (op til 95 procent). Dette sparer vores kunder for mange driftsomkostninger og beskytter samtidig miljøet.

Derfor skal du købe elektromotorer fra NORD:

 • Maksimal effekt
  Vores elektromotorer opfylder kravene i den nuværende IEC-standard 60034-30-1:2014 samt EUP 640/2009 - de økonomiske synkronmotorer endog den højeste virkningsgradsklasse IE4.
 • Bedste kvalitet
  Vi fremstiller alle motorer i egen produktion og efter strenge standarder.
 • Stor tilgængelighed
  Takket være vores interne produktion kan vi levere alle vores elektromotorer inden for kort tid - verden over.
 • Stor fleksibilitet
  Takket være de samme motordimensioner kan du nemt skifte fra en effektivitetsklasse til den næste uden at skulle foretage mekaniske tilpasninger.

Økonomiske og stærke: Vores elektromotorer

Elektriske drev, der anvendes i industrien, forbruger op til 70 procent af den samlede energi, der kræves. For mange virksomheder giver dette et stort optimeringspotentiale.

Vi hos NORD har derfor udviklet en række kraftfulde, energibesparende motorer. Disse enkeltmotorer er karakteriseret ved en meget høj virkningsgrad og er til dels meget mere effektive, end det kræves i den aktuelle EU-forordning.

De energieffektive elektromotorer fra NORD kan anvendes til næsten ethvert formål. Den særdeles økonomiske IE4-serie fås i tre størrelser og med en effekt fra 1,1 til 5,5 kW.

Vil du opnå en betydelig reduktion af dine energiomkostninger? Så kan du få flere oplysninger om vores energieffektive IE4-synkronmotorer nu!
Klik her

Elektromotorer til særlige anvendelsesområder

I nogle systemer kan standardmotorer ikke anvendes, f.eks. fordi miljøforholdene er for rå, der skal flyttes ekstremt store tunge laster, eller der er risiko for eksplosioner.

Til disse tilfælde har vi specielle motorer i effektområdet fra 0,12 til 30 kW i programmet: De eksplosionssikre modeller fås i varianter til brug i støv- og gasholdige atmosfærer. Vores motorer er certificeret iht. ATEX, IECEx og HazLoc. Oplev vores enkeltmotorer under de hårdeste forhold i et stålværk!
Se videoen