Glatte motorer

Produktinformation

Product images

Beskrivelse

Effekt:
0,16 - 1,5 hp

Her kan du konfigurere dit drev

Produkt-konfigurator

Motorer med glatte overflader er især lette at rengøre grundigt. Især i kombination med gearenheder med glatte overflader (f.eks. skrueskårede eller koniske tandhjulsenheder fra NORDBLOC.1 serien eller SMI snekkehjulsenheder) er disse motorer fortræffeligt egnede til anvendelser med høje hygiejnekrav, f.eks. inden for fødevarebranchen.

NORD systemer fremstillet af aluminium svarer også til beskyttelsesklassen IP69K, så de kan rengøres med højtryksvæsker. Takket være det spulevenlige design løber disse væsker hurtigt og pålideligt fra. For at opnå optimal korrosionsbeskyttelse kan disse motorer også udstyres med en belægning af nsd tupH. Versionerne i letmetal og med disse egenskaber er et meget attraktivt alternativ til drivenheder i rustfrit stål - ikke kun inden for fødevareproduktionen og andre hygiejnefølsomme områder, men også i krævende miljøer med atmosfærer indholdende saltvand.

Yderligere praktiske fordele ved NORD glatte motorer inkluderer følgende:

• Høj effektivitet i en lang levetid, mindskede driftsomkostninger og lav varmeafledning (efter ønske kan der opnås overfladetemperaturer på under +60 °C)

• Maksimal fleksibilitet på grund af NORD modulsystem (kombination med alle typer gearenheder)

• Ekstraudstyr med bremser, ventilatorer og andet supplerende udstyr (se fanen Ekstraudstyr)

NORD udvikler sine egne motorer og leverer dem til alle større markeder over hele verdenen. Vores egne udviklinger sikrer en høj standard af uafhængighed fra eksterne leverandører og forsyner derfor vores kunder med den afgørende fordel ved korte og yderst pålidelige leveringstider.

Hurtig adgang