Drevteknik

Meget effektiv drevteknik til dine formål

NORD DRIVESYSTEMS tilbyder et bredt udvalg af gearmotorer, elektromotorer og drevelektronik-komponenter i forskellige størrelser og modeller.


Meget effektiv drevteknik fra NORD Drivesystems

Intelligente drevløsninger med flest mulige anvendelsesmuligheder: Det er, hvad Getriebebau NORD har stået for i over 50 år. På verdensplan er vi i dag en af branchens ledere - et resultat af moderne egen produktion helt ind til sidste detalje, komplet kvalitetskontrol og klar kundeorientering.

Perfekt tilpassede individuelle komponenter sikrer nøjagtig pasform, fleksibilitet og lang levetid i vores gearløsninger. Drag fordel af et komplet udvalg af drevteknik, der omfatter gear, elektromotorer, industrigear, frekvensomformere og motorstartere til centraliseret og decentraliseret drevstyring.

Hvad er det særlige ved drevløsninger fra NORD?

 • Effektivitet
  Takket være de energieffektive asynkron- og synkronmotorer op til IE4 kan driftsomkostningerne reduceres betydeligt.
 • Kvalitet
  Højkvalitetsmaterialer samt vores strenge kvalitetsstyring og globalt ensartede produktionsstandarder sikrer lav slitage og lang levetid.
 • Robusthed
  Til brug i barske miljøer tilbyder vi også vores drevsystemer, korrosionsbeskyttet med den økonomiske overfladebehandling nsd tupH.
 • Optimale processer
  Vi anvender de nyeste produktionssystemer og produktionsteknologier for at sikre en høj kvalitetsstandard (KAIZEN, 5S, visual management, shop floor management, quality circles).
 • Kundeorientering
  Vi fremstiller selv alle mekaniske og elektroniske komponenter for vores drevsystemer og kan derfor reagere hurtigt og fleksibelt på kundernes ønsker.
 • Hurtig og rettidig levering
  Vi arbejder konstant på at optimere vores sømløse globale logistikkæde.

Gearmotorer
Det af os udviklede, kompakte blokhus er i dag industristandarden over hele verden og er meget pladsbesparende.

Få mere at vide om vores gearmotorer!
Til gearmotorerne

Industrigear

Optimeret geometri, robust konstruktion og præcis akseljustering muliggør anvendelsen ved krævende, høje drejemomenter.

Se selv!
Til industrigearene

Enkeltmotorer

NORD tilbyder et stort udvalg af elektromotorer fra vores egen produktion - f.eks. enfasede motorer, energieffektive motorer og glatmotorer.

Find det rigtige drev nu!
Til enkeltmotorerne

Elektronisk drevteknik

Vores drevelektronik dækker et bredt område og kan udvides på funktionssiden - hvilket opfylder mange forskellige behov.

Se fordelene ved vores drevelektronik i videoen nu!
Til den elektroniske drevteknik

For en stærk ydeevne: Gearmotorer fra NORD

NORD fremstiller et stort antal gearmotorer til en lang række anvendelsesområder. For eksempel tilbyder vores tandhjulsgearmotorer et modulært, fleksibelt design og er anbragt i et kraftigt, præcist fremstillet hus i ét stykke.

Fladgearmotorerne er kortere på grund af parallel aksial forskydning og kan i påsætningsmodellerne med hulaksel monteres direkte på drivakslen. Med keglehjuls- og snekkegearene spares masser af plads, idet motorakslen og drivakslen er anbragt i en vinkel på 90 ° i forhold til hinanden. Vores keglehjulsgear er også udstyret med en tilbageløbsspærre.

Få flere oplysninger om gearmotorerne fra NORD nu

For større produktivitet: energieffektive elmotorer fra NORD

Det er vigtigt for os at spare på ressourcerne. Derfor opfylder og overgår vores elektromotorer alle globale mindstekrav til virkningsgraden. Disse motorer egner sig til anvendelse i 50 og 60 Hz-netværk verden over. Derudover leverer NORD glatmotorer, der er lette at rengøre, enfasede motorer og rulletransportørmotorer til heavy-duty-brug.

For bedste performance: Drevelektronik fra NORD

Vi sørger for den optimale styring af hvert drev - med frekvensomformere til styreskabe eller til decentral brug direkte på systemet. Vores omformere har et stort effektområde, skalerbare funktioner og høj reguleringsnøjagtighed.

Vil du gerne vide mere om vores kraftfulde drevelektronik?
Klik her

For maksimal sikkerhed: ATEX-modeller

Alle motorer fremstilles efter individuelle krav også i en eksplosionssikker version (Zones 1,2, 21 og 22).