Octopi Brewery

NORD direkte fra hanen

På grund af den stigende efterspørgsel efter specialøl henvender sig stadig flere mikrobryggerier sig til store bryggerier, da disse giver dem en omkostningseffektivt mulighed for at komme ind på det voksende marked for specialøl. Ved hjælp af disse bryggerier kan nye mikrobryggerier reducere lejeomkostninger og fjerne de høje udgifter ved køb af udstyr. Det giver også mange økologiske fordele at bruge produktionssteder, der ligger tæt på markedet.

Octopi Brewery

Octopi Brewing er det førende bryggeri i det amerikanske Midtvesten, og har for nylig åbnet et nyt bryggeri på 1.700 m2 i Waunakee lige uden for Madison (Wisconsin, USA). Med moderne teknisk udstyr og kvalificeret personale deltager Octopi Brewing i brygprocessen og tilbyder også omfattende rådgivning og tips om konceptudvikling for en vellykket debut på markedet for specialøl. Octopi har tre hovedmål: Øverst står produktionen af øl af høj kvalitet for nye mærker, for bryggerier, der har nået kapacitetsgrænsen, og for pub-kæder, der ønsker at udvikle deres helt eget øl. Så følger planen om at være det første bryggeri overhovedet, der tilbyder en bred vifte af serviceydelser til brandudviklingen - fra det indledende design til det færdige produkt. Det tredje mål er at levere uovertruffen kundeservice og brygge øl ved hjælp af den nyeste teknologi. På den måde vil man imødekomme de krav, moderne bryggere af specialøl stiller.

Isaac Showaki, administrerende direktør for Octopi Brewing, ved af egen erfaring, hvordan det er at skulle opgive kontrollen over ens eget øl og mærke. Da han i 2012 åbnede sit første bryggeri i Chicago, brugte han udelukkende andre bryggerier.

For Showaki er Octopi Brewing benchmarken inden for bryggerier. Med stor glæde arbejder han for, at nye mærker, som Octopi Brewing samarbejder med, vinder fodfæste inden for specialøl-miljøet. "Vi har alt under ét tag. Vi besvarer spørgsmål om markedsføring, design, salg, finansiering, brygningsprocesser og rentabilitet. Den største succes er for os vores kunders succes", siger Isak. "Vi brænder virkelig for at hjælpe unge bryggere med at komme i gang."

I det samme industriområde, hvor Octopi har til huse, findes også det amerikanske datterselskab af NORD Drive Systems Group, en af verdens største producenter af gearmotorer, gear, elektromotorer og drevelektronik. NORD har i mange år været aktiv inden for bryggeri- sektoren. Derfor blev NORD kontaktet da det blev annonceret, at bryggeriet skulle bygges i det samme industriområde, men også at den nye Lauter tun til filtrering af masken og rørværket i mæskekarret skulle drives af NORD-keglehjulsgear SK9072.1 og et fladgear SK4282, der begge er udstyret med en 5hk-motor. "Af alle de gearenheder, vi bruger, er disse de bedste. De er driftssikre. Indtil videre har de kunnet klare alt, hvad vi har budt dem. Og vi har virkelig krævet det yderste af gearmotorerne", siger Isaac Showaki. Afhængigt af partiets størrelse fyldes mellem 2.000 og 4.000 pund korn i mæskekarret. Det er afgørende, at gearmotorerne fungerer korrekt under produktionen for at sikre øllets kvalitet.

NORD har stor know-how inden for drikkevareindustrien. NORD-produkter er specielt designet til en bred vifte af krav i drikkevareproduktionen, f. eks. pumpning, blanding, omrøring, klima- og ventilationsteknik, bevægelse, placering, dosering, påfyldning, pakning, transport og opbevaring. De robuste, holdbare og omkostningseffektive gearmotorer og frekvensomformere fra NORD fås i stort og bredt program.

Kunde

Kunden i fokus

Octopi Brewing er det førende bryggeri i det amerikanske Midtvesten, og har for nylig åbnet et nyt bryggeri på 1.700 m2 lige uden for Madison (Wisconsin, USA). Med teknisk avanceret udstyr og kvalificeret personale deltager Octopi Brewing i brygprocessen og tilbyder også omfattende rådgivning og tips om konceptudvikling for den vellykkede debut på markedet for specialøl. "Vi har alt under ét tag. Vi besvarer spørgsmål om markedsføring, design, salg, finansiering, brygningsprocesser og rentabilitet. Vores kunders succes er den største succes for os, "siger Isaac Showaki.

Projekt

Projektets udfordringer

Et NORD-keglehjulsgear SK9072.1 med en 5 hk motor drejer en Lauter tun. Et fladgear SK4282 med en 5 hk motor driver for rørværket i mæskekarret.

  • Flange monteret
  • Energieffektive motorer

Løsning

Anvendelsesløsning

Wash-down-effekt
Et omkostningseffektivt, vægtbesparende alternativ til gearmotorer i rustfrit stål er NORD's nsd tupH Sealed Surface Conversion System. Ved hjælp af en revolutionær proces bliver gearkasser og -komponenter med aluminiumlegering elektrisk katalyseret, hvilket resulterer i en molekylær overfladebehandling. Nsd tupH er usædvanligt modstandsdygtig over for kemikalier, korrosion og slitage. Den behandlede overflade har en høj ridsefasthed, da den på grund af den nævnte proces er mellem 6 og 7 gange hårdere end den oprindelige aluminiumlegering.

Elektronisk drevstyring
En anden fordel ved NORD-løsningen er tilgængeligheden af både decentrale og centrale frekvensomformerstyring. Frekvensomformerserierne SK200E og SK180E samt den nye motorstarterserie SK135E er udviklet til brug i decentrale systemer. Hver serie har sine egne fordele. Ved montering af styringen direkte på motoren, skabes en kombineret, fuldt integreret drivenhed. Omformere i decentrale systemer fører til omkostningsbesparelser, reducerer montagetiden og holder lønomkostningerne nede ved at overflødiggøre brug af dyre centrale styreskabe og kabelføring. System ændringer og udvidelser er meget omkostningseffektive.

Forstærkede lejer til omrøring og som beskyttelse mod lækager
NORD's gearprogram fås med forstærkede lejer og forøget lejeafstand til pålidelige, problemfrie blandingsopgaver. Dette design giver ud over øget beskyttelse mod lækage yderligere fordele og ekstraudstyr.

Motorer med glatte overflader
NORD har udvidet sit produktsortiment med motorer med glat overflade for at kunne tilbyde en omkostningseffektiv og rengøringsvenlig løsning, der er ideel for drikkevareindustrien i applikationer, hvor hygiejne og renlighed er afgørende.

Da alle produkter fra NORD er specielt tilpasset til det formål, de skal bruges til, tilbyder vi den bedste løsning til dine behov. NORD-komponenter er rene, sikre, pålidelige, effektive, beregnet til kontinuerlig drift i længere tid og kræver minimal vedligeholdelse.

Case_study_download_teaser