TIETOJA NORDISTA

NORD – VOIMAA

NORD on yksi maailman johtavista mekaanisten ja sähköisten voimansiirtojärjestelmien valmistajista.

NORD matkalla menestykseen

NORD on perustettu vuonna 1965. Nykyään yrityksen liikevaihto on jo noin 700 miljoonaa euroa. Yrityksen menestyksekäs nousu voimansiirtojärjestelmien valmistajien eliittiin perustuu johdonmukaiseen asiakassuuntautuneisuuteen. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja pyrimme löytämään jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin ihanteellisen voimansiirtoratkaisun.

Headquarter of Getriebebau NORD in Bargteheide, Germany Getriebebau Nord am Stammsitz in Bargteheide, Deutschland

NORDin pääkonttori Bargteheidessa, Saksassa

Maailmanlaajuinen palvelu

NORDin pääkonttori sijaitsee Bargteheidessa, Saksassa. Sen lisäksi NORDilla on kokoonpanotehtaita ja huoltopisteitä yli 60 maassa. Yrityksen yli 3.900 työntekijää varmistavat tuotteiden nopean toimituksen ja parhaan mahdollisen palvelun. Olitpa missä päin maailmaa tahansa, voit luottaa siihen, että NORD auttaa sinua.

Saamme kaiken liikkumaan

Tehokkaat voimansiirtoratkaisut saavat jopa maailman “Goljatit” liikkumaan: valtavat satamanosturit, stadioneiden liikuteltavat kattorakenteet, lentokenttien matkatavarahihnat ja laskettelurinteiden köysiradat. NORD saa kaikki sovellukset toimimaan kaikissa olosuhteissa.

Edistykselliset moottorit

Kehittämämme, valmistamamme ja markkinoimamme käyttötekniikan ratkaisuja. Laaja valikoimamme kattaa alan uusimmat ja innovatiivisimmat tuotteet; vaihteet, vaihdemoottorit, moottorit, taajuusmuuttajat ja hajautetun käyttötekniikan. Tuotteidemme hinta-laatu-suhde on kohdallaan!

Luotettavuus syntyy yhteistyöstä

Tuotteiden hyvä laatu ja palvelun korkea taso perustuvat NORDin asiakaslähtöisyyteen. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa pystymme kehittämään täsmälleen oikeanlaisia ratkaisuja. Innovatiivisuus, luovuus ja yhteistyö ovat perustana pitkäaikaiselle ja kestävälle kumppanuudelle.