LAATU

ENSILUOKKAISTA LAATUA JA PALVELUA

NORDin toiminnan kulmakiviä ovat tinkimätön laatu, asiantunteva neuvonta ja luotettava palvelu.

Asiakkaat toiminnan keskipisteessä

Perustamisvuodesta 1965 lähtien NORD on seurannut johdonmukaisesti linjaansa, joka perustuu aina asiakkaiden tarpeisiin. NORDin käytännönläheinen kehitystyö luo perustan uusille innovaatioille ja teknologisille ratkaisuille. Insinöörimme työskentelevät jatkuvasti uusien tuotteiden ja valmistusmenetelmien kehittämiseksi. Kehitämme jatkuvasti yhdessä asiakkaittemme kanssa myös tuotteisiimme liittyviä tietokoneohjelmia.

Enemmän kuin laatustandardit edellyttävät

NORDin käyttölaitteet on mitoitettu ja valmistettu DIN 3990-, NIEMANN- ja AGMA-standardien mukaisesti. Lisäksi DIN ISO 9001 - sertifikaatti on osoitus laadunhallintamme järjestelmällisyydestä. Räjähdysvaarallisten alueiden turvaamisessa olimme jopa lainsäädäntöä edellä ja kehitimme tuoteohjelmaamme jo varhaisessa vaiheessa nykyisten ATEX-standardien mukaiset tuotteet. Mutta sekään ei riitä meille.

NORD-laatu on ainutlaatuista

NORDin voimansiirtojärjestelmät ovat toiminnaltaan täsmällisiä ja ne sopivat erinomaisesti vaativiin sovelluksiin. Investoimme jatkuvasti uusiin, nykyaikaisiin tuotantojärjestelmiin, joiden avulla voimme taata itse asettamamme korkeat laatustandardit. Käytämme tuotannossa ainoastaan parhaita materiaaleja ja huippulaatuisia komponentteja, joiden laatu, rakenne ja lujuus on testattu huolellisesti. Kaikissa tuotantovaiheissa suoritetaan lisäksi tarkkaa laadunvalvontaa. Asiakkaamme voivatkin luottaa tuotteidemme perusteellisesti testattuun toimivuuteen ja käyttövarmuuteen.

Aina palveluksessanne

NORDilla on ympäri maailmaa asiantuntijoita, tämä mahdollistaa kaikkialla ammattitaitoisen neuvonnan, lyhyimmät mahdolliset toimitusajat, suoran ja luotettavan palvelun sekä joustavan ratkaisun haun asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme kaikkiin tarpeisiin oikeanlaista palvelua koko tuotteen käyttöiän ajan: ennakoivasta kunnossapidosta aina varaosiin, korjaukseen ja asennuspalveluun sekä vianhallintaan, kuljetukseen ja laitepäivityksiin asti. Me tuemme sinua ratkaisun asentamisen jälkeenkin.

Ammattimaista tietoa, palvelua ja koulutustyökaluja

Henkilökohtaisen palvelun lisäksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön Online- ja CD-ROM-työkaluja, jotka mahdollistavat voimansiirtojärjestelmien tehokkaan suunnittelun ja toteutuksen. Lisäksi myös asiakkaamme hyötyvät koulutusohjelmista, joiden avulla varmistamme henkilöstömme huippuosaamisen, koulutuksen ansiosta henkilöstömme osaa tukea asiakkaita toimitettujen järjestelmien toteutuksessa ja ohjelmoinnissa. Pidämme myös asiakkaamme ajan tasalla oman NORD-lehtemme avulla, joka kertoo alan kehityksestä, tuotteista ja ratkaisuista.

Find further information here: