Avoimet työpaikat

NORD Gear Oy on osa saksalaista NORD-konsernia, joka on yksi maailman johtavista käyttötekniikka-alan mekaanisten ja elektronisten ratkaisujen toimittajista. Konsernilla on toimintaa yli 60 maassa. Nord Gear Oy vastaa NORD-vaihteiden, vaihdemoottorien ja -taajuusmuuttajien myynnistä sekä oheispalveluista Suomessa. Asiakaskunta muodostuu suomalaisista kone-ja laitevalmistajista sekä yrityksistä, joissa käytetään voimansiirtoratkaisuja. Nord Gear Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli noin 6 milj. €. Yrityksellä on modernit toimitilat Pirkkalassa.

Etsimme nyt Pirkkalaan asiakaspalveluhenkistä

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi on konsultoiva myyntityö Länsi-Suomen alueen teollisuusasiakkaille. Vastaat alueesi asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä sekä uusien asiakaskohteiden hankkimisesta.

Tehtävä edellyttää sähkö-, automaatio- tai konetekniikan AMK-insinööri/DI-koulutusta sekä mielellään muutaman vuoden kokemusta myynnistä tai teollisuuden projektipäällikkötehtävistä.

Yhteydenpito tehtaisiimme edellyttää englannin kielen taitoa. Työhön sisältyy kohtuullisesti matkustamista. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja otat itsenäisesti vastuuta työstäsi. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä kyky luoda ja kehittää asiakassuhteita pitkäjänteisesti.

Etsimme nyt Pirkkalaan oma-aloitteista ja palveluhenkistä

MYYNTI/ASIAKASPALVELU-INSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuolinen asiakaspalvelu kaupallisissa ja tuoteteknisissä asioissa, käyttöjen mitoitus, tarjousten teko ja toimituksiin liittyvä yhteistyö tehtaan kanssa. Tehtävän hoitaminen onnistuu pääsääntöisesti toimistolta käsin.

Koulutukseltasi olet insinööri tai DI kone-, automaatio- tai sähköpuolelta, ja tulet toimeen englannin kielellä. Sinulla on kyky ja halu asiakkaidemme ripeään, täsmälliseen ja asiantuntevaan palveluun.

Voit olla myös vastavalmistunut insinööri, jolla on vahva halu kehittyä teknisen kaupan ammattilaiseksi.

Tule mukaan hyvähenkiseen joukkueeseemme. Tarjoamme sinulle alan laadukkaat ja kilpailukykyiset edelläkävijätuotteet sekä osaavien ammattilaistemme taustatuen. Osa tuotekoulutuksesta annetaan tehtaillamme Saksassa.
Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 9.11.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen antti.kekki@nord.com