Uutiset –

Pitkäikäistä pesunkestävää käyttöteknologiaa juomateollisuudelle

NORD DRIVESYSTEMS esittelee alakohtaisia käyttöratkaisuja drinktec-messuilla Münchenissä. Tarjoamme laajan valikoiman vakiotuotteita, mukaan lukien ylivertaisen monipuoliset käytöt, joiden valettujen alumiinirunkojen pesunkestävyys on optimoitu.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2017-06-29

NORD DRIVESYSTEMS esittelee alakohtaisia käyttöratkaisuja drinktec-messuilla Münchenissä. Tarjoamme laajan valikoiman vakiotuotteita, mukaan lukien ylivertaisen monipuoliset käytöt, joiden valettujen alumiinirunkojen pesunkestävyys on optimoitu. Nämä kevyet, korroosiosuojatut vaihteet, pinnaltaan sileät moottorit, taajuusmuuttajat ja moottorin käynnistimet ovat erityisen helppoja puhdistaa. NORD tarjoaa alumiinirunkoisiin käyttöihin ylivertaisen tehokkaan nsd tupH -korroosionestokäsittelyn, joka on hyväksytty myös elintarvike- ja juomateollisuuden sovelluksiin FDA title 21 CFR 175.300:n mukaisesti. nsd tupH -käytöt ovat kestävä, vähän huoltoa vaativa vaihtoehto ruostumattomille tai maalatuille järjestelmille ja ne auttavat alentamaan kokonaiskustannuksia pitkällä tähtäimellä. Toisin kuin maalipinta, nsd tupH -käsittely kovettuu ja tunkeutuu syvälle metalliseoksen pintaan. Siten pinnalle ei myöskään muodostu kerrosta, joka voisi hilseillä irti. Nämä käytöt voidaan puhdistaa vaikka korkeapaineisella höyryllä sekä altistaa säännöllisesti nesteille ilman ongelmia. nsd tupH -käyttöjen vakio-osat sekä toisioakselit (ellei toisin määritellä) ovat haponkestävää terästä. Sileäpintaiset moottorit ilman jäähdytysaukkoja käyvät hiljaisesti eivätkä levitä aktiivisesti bakteereja. Ne täyttävät voimassa olevat kansainväliset hyötysuhdevaatimukset. Oikosulkumoottoreita on saatavana IE2/high efficiency ja IE3/premium efficiency -luokiteltuina sekä synkronimoottoreita IE4/super premium -luokan hyötysuhteella.

LYHYESTI: NORD drinktec-messuilla

  • 11. – 15. syyskuuta Münchenissä
  • Halli A3, osasto 242
  • nsd tupH -korroosionestokäsittely alumiinirunkoisiin käyttöihin: parempi kestävyys kuin edullisemmilla korroosionestopinnoitteilla, mutta edullisempi kuin pesunkestävät ruostumattomat käytöt