Uutiset –

Globaalisti toimiva perheyritys

Ainutlaatuisen moduulijärjestelmänsä avulla NORD DRIVESYSTEMS tarjoaa käyttöratkaisuja yli sadalle teollisuudenalalle ja on mukana lukuisilla teollisuusmessuilla kautta maailman.

Nord_Globale_Präzens

Bargteheide , 2017-08-10

Vuonna 1965 perustettu NORD DRIVESYSTEMS on perheyritys. Nykyisin se on käyttöteknologian johtavia valmistajia koko maailmassa – NORDin käyttöratkaisut sisältävät tyypillisesti sekä mekaanisia, sähköisiä että elektronisia komponentteja. Ollakseen aina lähellä asiakasta NORD-konsernilla on edustus 89:ssä eri maassa. Asiakaslähtöisenä yhtiönä NORD tarjoaa ihanteellisia käyttöratkaisuja, jotka räätälöidään tarkoin asiakkaan tarpeisiin – ja lyhyet toimitusajat ovat aina olleet yksi NORDin vahvuuksista. Huippulaatuiset tuotteet ja innovatiivinen teknologia ovat myös NORDin käyttöratkaisuille ominaisia. Palvelumme on osaavaa ja nopeaa. Sähkömoottorien, vaihdemoottorien ja skaalautuvan käyttöelektroniikan käyttöalueet ovat moninaiset: Kaivosteollisuudesta elintarvike- ja juomateollisuuden kuljettimiin, lentoasemien matkatavarajärjestelmistä jakelukeskuksiin.

NORD-konserni esittelee tuotevalikoimaansa noin 70 kansainvälisessä messutapahtumassa vuosittain. Sydneyn Foodprosta Nürnbergin SPS IPC Drives -messuihin asti. “Haluamme pysyä lähellä asiakkaitamme ja ymmärtää heidän tarpeitaan,” NORDin johto kertoo.

Lue lisää