Uutiset –

NORDAC FLEX: Vaihdemoottorien dynaamiseen paikoitukseen

Vaihdemoottorista ja hajautetun asennuksen NORDAC FLEX SK 200E -taajuusmuuttajasta koostuvat NORD-käyttöyksiköt tarjoavat dynaamisen suorituskyvyn, avaavat uusia mahdollisuuksia suunnittelijoille ja tuovat huomattavia kustannussäästöjä.

Energiesparende Getriebemotoren mit dezentraler Antriebstechnik SK 200E

Bargteheide , 2017-08-10

NORDin hajautetut NORDAC FLEX SK 200E -taajuusmuuttajat mahdollistavat oikosulkumoottorien dynaamisen ja tarkan ohjauksen. Taajuusmuuttajien toiminnot ovat skaalautuvia ja ne voidaan joustavan konfiguroinnin ansiosta mukauttaa sovelluskohtaisesti. Monipuoliset liitännät ja parametrien vaivaton siirrettävyys EEPROM-muistin kautta takaavat taajuusmuuttajien nopean ja helpon käyttöönoton sekä huollettavuuden.

Lavoituskoneita valmistava alankomaalainen SYMACH Palletizers käyttää NORD DRIVESYSTEMSin energiaa säästäviä vaihdemoottoreita ja moottoriin integroituja taajuusmuuttajia. Taajuusmuuttajan POSICON-toiminto mahdollistaa dynaamisen paikoituksen; maksimitarkkuus on noin 1/100 moottorin kierrosta. Asennontunnistukseen käytetään kompaktia pulssianturijärjestelmää.

Lue lisää