Uutiset –

NORD tarjoaa helposti puhdistettavaa ja korroosionkestävää käyttöteknologiaa

NORD DRIVESYSTEMS esittelee drinktec-ammattimessuilla 11. – 15. syyskuuta 2017 Münchenissä pesunkestäviksi suunniteltuja käyttöjä sekä virvoitusjuomateollisuudelle räätälöityjä ratkaisuja.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2017-08-28

Osastollaan 242 hallissa A3 NORD esittelee laajan valikoiman käyttöratkaisuja korroosionkestävillä sileäpintaisilla moottoreilla, taajuusmuuttajia, moottorin käynnistimiä sekä valetulla alumiinikotelolla varustettuja pesunkestäviksi optimoituja käyttöjä.

Elintarvike- ja virvoitusjuomateollisuudessa käytettäviin alumiinirunkoisiin käyttöihin NORD tarjoaa oman nsd tupH -korroosionestokäsittelynsä. Tämä menetelmä säästää merkittävästi kustannuksia ruostumattomiin tai maalattuihin versioihin verrattuna. Tavanomaisiin pintakäsittelyihin verrattuna materiaali karkaistaan pintaa syvemmältä, mikä estää pinnoitteen hilseilyn. Käytöt kestävät hyvin korkeapaineista höyrypesua ja syövyttäviä aineita.

Bakteerien leviämisen estämiseksi moottoreissa ei ole jäähdytyspuhallinta. Saatavana on synkroni- ja oikosulkumoottoreita hyötysuhdeluokissa IE2, IE3 (oikosulku) ja IE4 (synkroni).

Lue lisää