Uutiset –

NORD ensi kertaa Tire Technology 2018 -messuilla

NORD DRIVESYSTEMS toimittaa vakioituja ja yksilöllisesti konfiguroituja ratkaisuja yli sadalle teollisuudenalalle. Käyttöjen asiantuntija Bargteheidesta haluaa nyt tarjota asiantuntemuksensa ja innovaatiovoimansa sekä teknisen osaamisensa autonrengasalalle.

Tire Technology 2018

Bargteheide , 2018-02-07

20. – 22. helmikuuta NORD on ensi kertaa mukana Hannoverin Tire Technology -messuilla, jotka ovat Euroopan tärkeimmät autonrengasalan ammattimessut ja konferenssitapahtuma. NORDin toimitusjohtaja Dr Omar Sadi sanoo: "Älykkäiden ratkaisujen järjestelmätoimittajana me tarjoamme kaiken samasta paikasta, suunnittelusta ja tuotannosta aina huoltoon asti. Käyttöteknologiamme tarjoaa pitkän käyttöiän, pienen huollontarpeen, monipuolisen tuotannon sekä parhaan mahdollisen hyötysuhteen – kaikki ominaisuuksia, joista myös autonrengasala hyötyy. Olemme yksi harvoista valmistajista, joka valmistaa vaihteita myös suulakepuristimiin."

Vuonna 2018 Tire Technology -messut järjestetään 18. kerran ja ne ovat "pakollinen" tapahtuma koko autonrengasalalle.

Löydät NORDin osastolta 1006. Tämän lisäksi NORD tarjoaa 20. ja 21. helmikuuta 2018 klo 17 alkaen "Technology Academyn" virvokkeineen paviljongissa 36 (hallien 16 ja 26 välissä.