Uutiset –

LogiMAT 2018 – enemmän älyä, parempi hyötysuhde, pienemmät kustannukset

13. – 15. maaliskuuta järjestetään Stuttgartissa LogiMAT – logistiikka-alan suurimmat vuosittaiset ammattimessut. NORD esittelee messuilla älykkäitä, joustavia ja tehokkaita ratkaisuja sisälogistiikan ja kuljetintekniikan tarpeisiin.

NORDAC_LINK_size_2_frequency_inverters

Bargteheide , 2018-02-20

Uusi NORDAC LINK -sarjan kentänjakojärjestelmä on räätälöity erityisesti kuljetintekniikkaa varten. Tämä käyttöjen ohjausjärjestelmä joustavaan asennukseen moottorin lähelle on saatavana taajuusmuuttajaversiona (7,5 kW:iin asti) tai moottorin käynnistimenä (3 kW:iin asti). Se tarjoaa kaiken nopeaa käyttöönottoa, helppoa käyttöä ja kunnossapitoa varten. Kentänjakojärjestelmä on vapaasti konfiguroitavissa ja se voidaan integroida kaikkiin nykyaikaisiin järjestelmiin.

Kuljetinjärjestelmien toiminnalle on ominaista usein toistuva osakuormitus. Tässä IE4-synkronimoottorit antavat parhaan energiansäästöpotentiaalinsa. Niillä voidaan saavuttaa suuria kustannussäästöjä käyttöiän aikana ja nopea takaisinmaksuaika vain pienellä lisäinvestoinnilla, mikä on omiaan alentamaan kuljetinjärjestelmien kokonaiskustannuksia (TCO). Versioiden lukumäärän vähentäminen voi myös auttaa alentamaan käyttöiän aikaisia kokonaiskustannuksia. Vakioitu LogiDrive-vaihdemoottori, joka koostuu IE4-synkronimoottorista, kaksiportaisesta kartiovaihteesta ja NORDAC LINK -kentänjakojärjestelmästä, on täydellisen sopiva käyttöratkaisu sisälogistiikkaa ja lentokenttiä varten.

NORD LogiMAT 2018 -messuilla: Halli 3, osasto C17

  • NORDAC LINK -kentänjakojärjestelmä
  • LogiDrive
  • Kokonaiskustannukset (TCO)
  • Vähemmän malliversioita
  • PROFIsafe

Lue lisää