Uutiset –

Anuga FoodTec 2018 – nsd tupH

20. –23. maaliskuuta 2018, NORD esittelee alumiiniset nsd tupH -pinnoitetut vaihdemoottorinsa elintarvike- ja juomateollisuudelle Anuga FoodTec -messuilla.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2018-02-26

nsd tupH: Korroosionkestävä pintakäsittely alumiinisiin vaihdemoottoreihin

Vaativia käyttöympäristöjä varten NORD tarjoaa alumiinirunkoisiin käyttöihin äärimmäisen tehokkaan nsd tupH korroosionestokäsittelyn. Prosessissa materiaalin pintakerros kovetetaan. Pintakäsittely muodostaa kovan suojaavan kerroksen, joka kiinnittyy pysyvästi pohjamateriaaliin. Prosessi perustuu elektrolyyttiseen prosessiin ja antaa alumiinille ruostumattoman teräksen veroisen korroosionkestävyyden.

nsd tupH -käsittelyllä varustetut käytöt ovat luja, kestävä ja taloudellinen vaihtoehto maalatuille valurautaisille vaihdemoottoreille tai ruostumattomasta teräksestä valmistuille versioille. nsd tupH -käsittely on saatavana kaikkiin alumiinista valmistettuihin NORD-tuotteisiin. Puhaltimettomat, sileäpinteiset moottorit eivät levitä mikrobeja ja käyvät hiljaisesti. Saatavana on synkroni- ja oikosulkumoottoreita hyötysuhdeluokissa IE2, IE3 (oikosulkumoottorit) ja IE4 (synkronimoottorit).

NORD Anuga FoodTec 2018 -messuilla: Halli 10.1, osasto B061

Lue lisää