Uutiset –

Anuga FoodTec 2018

NORD esitteli johtavilla kansainvälisillä elintarvike- ja juomateollisuuden ammattimessuilla, Anuga FoodTecissä Kölnissä, kestävät ja lujat alumiinirunkoiset vaihdemoottorit alaa varten räätälöitynä.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2018-03-26

nsd tupH: Korroosionkestävä pintakäsittely alumiinisiin vaihdemoottoreihin

Tämän vuoden ammattimessuilla NORDin painopiste oli nsd tupH -pintakäsittelyssä – se on taloudellinen ratkaisu monipuolisiin käyttökohteisiin elintarvike - ja juomateollisuudessa. Tämän erikoiskäsittelyn ansiosta kevyet, korroosionkestävät vaihteet, sileäpintaiset moottorit, taajuusmuuttajat ja moottorin käynnistimet pesunkestäväksi optimoidussa alumiinikotelossa ovat erittäin lujia ja kestäviä. Innovatiivinen käsittelytekniikka kovettaa materiaalin pintakerroksen ja antaa alumiinisille tuotteille ruostumattoman teräksen veroisen korroosionkestävyyden. Siten käyttäjät säästävät aikaa ja rahaa järjestelmiensä huolloissa ja korjauksissa.

“Olemme innostuneita, että luja, kestävä ja taloudellinen vaihtoehtomme maalatuille valurautaisille vaihdemoottoreille tai ruostumattomasta teräksestä valmistuille versioille teki vaikutuksen Anuga FoodTecin ammattilaisyleisöön. Vierailijat osoittivat suurta mielenkiintoa nsd tupHia ja muita alaa varten tarjoamiamme ratkaisuja kohtaan,” sanoo NORDin toimitusjohtaja Dr Omar Sadi.