Uutiset –

Käyttöratkaisut lentokentille – aina liikkeessä

Räätälöidyt ratkaisut, luotettava teknologia, globaali palvelu – NORD DRIVESYSTEMS toimittaa optimaalisia käyttöratkaisuja kaikkia lentokenttäsovelluksia varten. Tehokkaita, luotettavia, hyväksi osoitettuja.

Airport_bagged

Bargteheide , 2018-04-10

Luotettavuus ja vikojen välttäminen on äärimmäisen tärkeää matkatavaroiden käsittelyjärjestelmissä. Yhdenkin järjestelmäkomponentin rikkoutuminen aiheuttaa suman, josta aiheutuu huomattavia viivästyksiä. NORD tuntee lentokenttien vaatimukset perinpohjaisesti ja toimittaa käyttöratkaisuja monenlaisiin matkatavaroiden käsittelysovelluksiin.

Kaikki NORD-järjestelmäkomponentit sovitetaan tarkasti yhteen sujuvan toiminnan varmistamiseksi. Vaihdemoottorimme ovat poikkeuksellisen lujarakenteisia, käyvät hiljaisesti ja niiden käyttöikä on erityisen pitkä. Huolto- ja kunnossapitoystävällinen rakenne auttaa vähentämään seisokkiaikoja ja parantaa siten koko järjestelmän tehokkuutta ja käytettävyyttä.

Elektronisesti ohjattujen NORD-kuljetinvaihteiden luotettavuus ja kustannustehokkuus on todistettu lentokentillä kautta maailman. Järjestelmissä joustavuus ja eri tasojen toiminnalliset laitteet yhdistyvät helppokäyttöisyyteen. NORD-käytöt varmistavat erityisen suuret kuljetinnopeudet, joita yhä useammin vaaditaan tarkkojen turvatoimien seurauksena. Mekatroniset NORD-käytöt perustuvat 2-portaisiin kartiovaihteisiin, joille on ominaista kevyt paino ja korkea hyötysuhde. Yhdessä seinälle tai moottorin yhteyteen asennettavien taajuusmuuttajien kanssa ne muodostavat tehokkaita käyttöratkaisuja. NORD toimittaa myös tarvittavat kaapeliliittimet ja liitännät erilaisiin väyläjärjestelmiin sekä tarvittavat ohjelmat niitä varten.

Modulaarinen NORD-tuotevalikoima mahdollistaa täydelliset käyttöratkaisut samalta toimittajalta ja vähentää myös tarvittavien versioiden lukumäärää. Näin järjestelmän kokonaiskäyttökustannukset pysyvät kurissa. NORDin LogiDrive-tuotteet ovat vakioituja korkean hyötysuhteen käyttöratkaisuja erityisesti vaaka- ja viistokuljettimia varten. LogiDrive-ratkaisut koostuvat 2-portaisesta kartiovaihteesta, erityisen energiataloudellisesta IE4-synkronimoottorista sekä NORDAC LINK -kentänjakojärjestelmästä – täydellisen sopiva käyttöratkaisu sisälogistiikkaa ja lentokenttiä varten. IE4-synkronimoottorit antavat täyden säästöpotentiaalinsa erityisesti osakuorma- ja osanopeusalueilla, jotka ovat erityisen yleisiä lentokenttätekniikan sovelluksissa.

Suunnittelusta ja käyttöönotosta huoltoon ja kunnossapitoon asti – NORD tukee asiakkaitaan projektin kaikissa vaiheissa ja toimittaa huippulaatua, joka täyttää kansainväliset standardit. Maailmalla on käytössä jo tuhansia NORD-vaihdemoottoreita. Käyttöjen asiantuntija Bargteheidesta on toimittanut laitteita mm. Manchesterin, Liverpoolin, Birminghamin ja Hampurin lentokentille, samoin Ottawaan, Johannesburgiin ja Taipeihin.

NORD DRIVESYSTEMS on lentokenttäalan kansainvälisten konsulttien ja operaattoreiden arvostama toimittaja, mukaan lukien German Airport Technology & Equipment (GATE), American Association of Airport Executives (AAAE) sekä International Association of Baggage System Companies (IABSC).

LYHYESTI: NORD-käyttöratkaisut lentokentille

 • Erityisesti lentokenttien vaatimuksia varten räätälöidyt järjestelmäratkaisut
 • Vältä seisonta-ajat älykkäällä ohjauksella
 • Nopea käyttöönotto
 • Plug & Play -järjestelmät
 • Helppoja ylläpitää/pieni huollontarve
 • Pienemmät elinkaaren aikaiset kokonaiskustannukset
 • Standardointi
 • Energiansäästöt
 • Projektituki
 • NORD-moduulijärjestelmä mahdollistaa täydelliset käyttöratkaisut yhdeltä toimittajalta
 • Globaali NORD-verkosto