Uutiset –

Korkean hyötysuhteen käyttöteknologiaa sisälogistiikan sovelluksiin

NORD tarjoaa nyt vakioituja korkean hyötysuhteen käyttöratkaisuja erityisesti vaaka- ja viistokuljettimia varten. LogiDrive-järjestelmät ovat huoltoystävällisiä ja mahdollistavat tuoteversioiden lukumäärän vähentämisen sisälogistiikassa.

LogiDrive

Bargteheide , 2018-08-31

LogiDrive-käyttöyksikkö sisältää IE4-synkronimoottorin 5,5 kW:n nimellistehoon asti. Käytöissä on kaksiportaiset kartiovaihteet ja ne sopivat siten ihanteellisesti vaakakuljettimiin. IE4-synkronimoottorin säästöpotentiaali on vahvimmillaan osakuorma- ja osanopeusalueilla, joita usein esiintyy sisälogistiikan sovelluksissa, lentokenttätekniikassa ja elintarviketeollisuudessa. Näiden ominaisuuksien ansiosta käytöt mahdollistavat tuoteversioiden vähentämisen, mikä tuo säästöjä "kokonaiskustannuksissa" (TCO).

Sisälogistiikan LogiDrive-järjestemiä ohjataan hajautetuilla taajuusmuuttajilla, jotka asennetaan moottorin lähelle ja siten helposti käsiteltäviksi. Taajuusmuuttajat on varustettu avainkytkimellä, jolla käyttö voidaan erottaa järjestelmän ohjauksesta, sekä suunnanvalintakytkimellä paikallisohjausta varten huoltotöiden aikana. Näihin käyttöihin sisältyy tuki kaikille yleisille kenttäväylä- ja teollisuuden Ethernet-yhteyksille. Myös pääkytkin on sijoitettu suoraan koteloon.

NORDin LogiDrive-käytöt on varustettu STO- ja SS1-turvatoiminnoilla DIN EN 61800-5-2 ja DIN EN 60204-1 mukaisesti ja niiden ylikuormakapasiteetti on suuri. Koska kuljetintekniikan järjestelmä on moduulirakenteinen, kaikki käyttökomponentit ovat erikseen huollettavissa, mikä vähentää huolto- ja kunnossapitokustannuksia sisälogistiikassa. LogiDrive-käyttöteknologia sopii yhtä hyvin vaakakuljettimiin, viistokuljettimiin kuin pystykuljettimiinkin.