Uutiset –

NORD Belgium viettää 30-vuotisjuhlaansa

Zandhoveniin vuonna 1987 perustettu myyntikonttori vastaa Belgian ja Luxemburgin alueista ja on kasvanut voimakkaasti vuosien ajan.

Bargteheide , 2018-03-08

Tänä vuonna NORD Belgium viettää 30-vuotisjuhlaansa Kansainvälisen NORD-konsernin osana vuodesta 1987 toiminut NORD Belgium on keskittynyt toimittamaan NORD-vaihteita ja -palveluja suurille kansainvälisille koneenvalmistajille, kansainvälisten koneenvalmistajien tytäryhtiöille, yhteistyökumppaneille sekä loppukäyttäjille kaikkialla Belgiassa ja Luxemburgissa.

NORD Belgium sijaitsee Zandhovenissa Antwerpenin itäpuolella ja siten lähellä satamaa ja Antwerpenin alueen petrokemian sekä kemian alan teollisuutta ja Antwerpenin-Brysselin-Charleroin sekä Gentin-Antwerpenin-Liegen tehdasalueita. NORDin erittäin motivoituneet työntekijät – joista monet ovat työskennelleet NORDilla vuosien ajan – ovat vahvoja suunnittelijoita ja tuotteita lähetetään kaikkialle maailmaan, mukaan lukien Kiinaan ja Intiaan. NORD Belgium tekee myös läheistä yhteistyötä NORD Netherlandsin kanssa ja usein tapahtuukin, että NORD Belgium palvelee asiakkaita Alankomaissa belgialaisten koneenvalmistajien kanssa ja päinvastoin.

NORD Belgium on kasvanut voimakkaasti vuosien ajan. Sen työntekijöiden sitoutuminen sekä Belgian ja Luxemburgin vahva taloudellinen kehitys on mahdollistanut, että NORD Belgium tulee osoittamaan tervettä kasvua myös tulevan 30 vuoden aikana.