Uutiset –

Tire Technology 2018 – onnistunut debyytti

Tire Technology -ammattimessut järjestettiin Hannoverissa 20. – 22. helmikuuta 2018. NORD oli ensi kertaa mukana näytteilleasettajana ja esitteli älykkäät käyttöratkaisut, jotka ovat saatavana kokonaisuutena samalta toimittajalta.

Bargteheide , 2018-03-20

Tire Technology -ammattimessut ovat maailman suurin renkaiden suunnittelun, kehityksen ja tuotannon näyttely ja siten pakollinen vierailukohde alan toimijoille. Yli 280 näytteilleasettajaa esitteli uusinta tuotekehitystään, uusimpia tuotteitaan ja teknologian tärkeimpiä trendejä Hannoverissa helmikuun puolivälissä. NORD oli ensimmäistä kertaa mukana esittelemässä asiantuntemustaan ja innovaatiovoimaansa sekä teknistä osaamistaan autonrengasalalle. NORDin toimitusjohtaja, Dr Omar Sadi: "Meillä on monivuotinen kokemus sisälogistiikasta ja yli sadasta muusta teollisuudenalasta. Seuraava looginen askel oli ratkaisujemme tarjoaminen rengasteollisuudelle."

Älykkäinen käyttöratkaisujen järjestelmätoimittajana NORD esitteli suorituskykyisiä käyttöteknologian tuotteitaan energiankulutuksen ja kustannusten optimointiin sekä monipuolisia palvelujaan. Dr. Sadi: "Ammattimessut ylittivät odotuksemme. Asiantuntijavieraat, asiakkaat ja valmistajat osoittivat laajaa mielenkiintoa ja saimme paljon hyviä uusia kontakteja. Olemme varmasti mukana myös ensi vuonna."