Uutiset –

NORD Drivesystems IFAT 2018 -messuilla: Säästämme luonnonvaroja innovatiivisilla ja älykkäillä ratkaisuilla

IFAT-messuilla, jotka ovat maailman johtavat jäteveden, jätteiden ja raaka-aineiden käsittelyn ammattimessut ja jotka järjestetään 14- – 18. toukokuuta 2018, kaikki pyörii kestävien ympäristöteknologioiden ympärillä. NORD DRIVESYSTEMS on myös edustettuna tässä teollisuuden kohtaamispaikassa Münchenissä ja esittelee älykästä käyttöteknologiaa, uutuustuotteita, energiatehokkaita ratkaisuja sekä laajan palvelu- ja huoltotarjonnan.

IFAT_ie4-motor_2018

Bargteheide , 2018-03-22

Älykkäät käyttöratkaisut

Osastollamme 314 hallissa A1 vierailijat saavat tietoja verkotetuista, autonomisista ja skaalautuvista NORD-käytöistä. Hajautetut käytöt muodostavat master-slave-ryhmiä, jotka kommunikoivat keskenään älykkäästi siten, että ne pystyvät autonomisesti tarkkailemaan ja säätämään laitoksen tiettyjä osia. Esimerkiksi jumittumisen ilmetessä se tunnistetaan ja korjataan automaattisesti, jos mahdollista. Ellei tämä ole mahdollista, jumittuminen raportoidaan keskusohjausyksikölle, joka käynnistää verkotetun korvaavan käytön.

Ennakkohuolto

Integroimalla PLC:n taajuusmuuttajaan NORD-käytöt pystyvät tallentamaan käytön ja sovelluksen dataa ja analysoimaan kaiken käytettävissä olevan tiedon tunnistimilta ja toimilaitteilta kunnonvalvonnan perustaksi. Yhdessä asiakkaan kanssa NORD voi myös kehittää ennakkohuollon ratkaisuja käyttöjen ennakoivaa ja siten suunniteltavissa olevaa huoltoa varten. Näiden algoritmien tavoitteena on vähentää ennakoimattomia seisokkiaikoja, alentaa huolto- ja kunnossapitokustannuksia sekä pidentää laitteiden käyttöikää.

Energiatehokasta käyttöteknologiaa

Tehokkaat, energiaa säästävät NORD-moottorit tarjoavat korkean hyötysuhteen ja mahdollistavat siten säästöjä käyttökustannuksissa. Erityisesti IE4-synkronimoottorit täyttävät kovimmat hyötysuhdevaatimukset – mukaan lukien osakuorma- ja pienen nopeuden alueet PMSM-teknologian ansiosta. NORD-taajuusmuuttajat varmistavat myös energiatehokkaan toiminnan. Ne on varustettu energiaa säästävillä toiminnoilla ja niiden moottoriteho mukautuu automaattisesti muuttuvien kuormitusten todelliseen tarpeeseen.

UUTUUS: NORDBLOC.1 yksiportainen hammasvaihde

Uudet NORDBLOC.1 yksiportaiset hammasvaihteet tarjoavat ylivertaisen hyötysuhteen, vääntöjäykkyyden, hiljaisen käynnin ja pitkän käyttöiän. Lisäksi ne täyttävät tiukimmat hygieniavaatimukset pesunkestävän rakenteensa ansiosta. Siten ne ovat luotettava, kestävä ja taloudellinen käyttöratkaisu pumppuihin, sekoittimiin ja puhaltimiin sekä materiaalinkäsittelysovelluksiin.

Laajennus teollisuusvaihteiden mallistoon

NORD on laajentanut MAXXDRIVETM-teollisuusvaihteiden mallistoaan: Kaksi lisäkokoa (nimellismomentit 15 kNm ja 20 kNm) sekä suulakepuristimen laipat täydentävät modulaarista sarjaa ja tarjoavat uusia ratkaisuja raskaan teollisuuden sovelluksiin. Teollisuusvaihteen pohjalta NORD suunnittelee täydellisiä käyttöjä raskaan teollisuuden tarpeisiin moottoreineen ja käyttöelektroniikkoineen, mukaan lukien kuljetintekniikka, pumput ja sekoittimet.

Palvelu varmistaa arvon säilymisen ja käytettävyyden

Parhaan mahdollisen käytettävyyden varmistamiseksi käyttöjen ennakkohuolto ja kunnossapito on elintärkeää. NORD tarjoaa laajan modulaarisen palvelukonseptin. Tarpeistaan riippuen käyttäjät voivat valita useita palveluja, jotka ulottuvat käyttöönottoavusta erityisiin kunnossapitopaketteihin sekä kohteessa tehtäviin analyyseihin korjauskustannusten arviointia varten.

IFAT 2018 -messuilla NORD löytyy hallista A1, osasto 314.