Uutiset –

Käytöt lavakuljetintekniikkaan: Luotettavaa ja lujaa teknologiaa

Lavakuljetintekniikka vaatii ennen kaikkea taloudellisia käyttöratkaisuja ja suurta ylikuormakapasiteettia. NORD toimittaa optimoitua, yksilöllisesti konfiguroitavaa ja joustavaa käyttötekniikkaa, joka vähentää versioiden lukumäärää ja minimoi kustannukset, erityisesti lavojen ja rullakoiden kuljettamisessa rulla- tai ketjukuljettimilla.

pallet_conveyor_technology

Bargteheide , 2018-04-17

Yksinkertaisempia lavakuljetinratkaisuja varten NORD on kehittänyt tehokkaan käyttöyhdistelmän, joka koostuu oikosulkumoottorista ja NORDIC BASE -taajuusmuuttajasta. Käyttöratkaisu on räätälöity erityisesti lavakuljetintekniikan vaatimuksia varten ja tarjoaa luotettavaa, lujaa teknologiaa. Se voidaan yhdistää kaikkiin NORD-vaihdemoottoreihin ja se on joustavasti laajennettavissa tarpeen tai asiakkaan erittelyjen mukaisesti. Versioiden lukumäärää on saatu vähennettyä standardoinnin avulla. Tämä vähentää huomattavasti tarvittavia varaosanimikkeitä, optimoi huollon ja säästää kokonaiskustannuksia (TCO, Total Cost of Ownership).

Kolmivaiheisten oikosulkumoottoriemme tehoalue ulottuu 1,5 kW:iin asti ja ne tarjoavat hyvän ylikuormitettavuuden, luotettavan laadun ja pitkän käyttöiän. Taajuusmuuttajat asennetaan moottorin lähelle ja niissä on integroitu PLC. Vapaasti ohjelmoitava PLC käsittelee tunnistimilta ja toimilaitteilta tulevan datan, tarjoaa diagnostiikkamahdollisuuksia ja kommunikoi ylemmän tason ohjaimen kanssa. Esiasennettu ohjaus-, parametrointi- ja diagnoosiohjelmisto konfiguroidaan lavakuljetintekniikan erityisvaatimuksia varten.

Käyttöyksiköt ovat integroitavissa kaikkiin yleisiin väyläjärjestelmiin AS-liitäntä tai I/O-liitäntä ovat erityisen sopivia yksinkertaiseksi ja kustannuslähtöiseksi ratkaisuksi lavakuljetintekniikan tiedonsiirtoa varten. Erilaisia väyläjärjestelmiä voidaan käyttää ongelmitta, jos kehittyneempi ratkaisu on tarpeen.

Luotettavia, joustavia, lujia ja huoltoystävälisiä – oikosulkumoottorin ja NORDAC BASE:n yhdistelmän myötä NORD on luonut sovelluskohtaisen ratkaisun lavakuljetintekniikkaa varten.