Uutiset –

Älykkäät säätökäytöt – tiimityötä: Master/Slave-tiedonsiirto

Taajuusmuuttajiin integroidun PLC:n ja asennonohjauksen ansiosta useita NORD-käyttöjä voidaan synkronoida Master/Slave-tilassa. Siten toiminnot kuten synkronoitu liike ja lentävä saha voidaan toteuttaa hajautetusti.

NORD-Drivesystems-nsd-tupH

Bargteheide , 2018-05-07

Lentävä saha mahdollistaa prosessiyksikön kytkennän liikkuvaan kohteeseen ja rinnakkaisen liikkeen sen kanssa. Koska materiaalin kuljetus etenee jatkuvasti master-akselin suunnassa, slave-akseli synkronoidaan master-akseliin. Käsittely suoritetaan heti kun synkronoitu liike on saavutettu. Slave-akseli palaa sitten alkuasemaansa ja prosessi toistetaan. Esimerkkejä käyttökohteista ovat puun sahaus ja nesteiden siirto.

NORDAC LINK ja NORDAC FLEX -taajuusmuuttajien sisäisen PLC:n ja POSICON-asennonohjauksen avulla useita NORD-käyttöjä voidaan synkronoida Master / Slave -tilassa. Integroitu POSICON-toiminnallisuus takaa. että taajuusmuuttajat pystyvät määrittämään käytön hetkellisen asennon. Tämän avulla voidaan toteuttaa nopeasti ja tarkasti esimerkiksi synkronoidun liikkeen ja lentävän sahan toiminnot. Enintään kolmea slave-taajuusmuuttajaa voidaan ohjata yhdellä master-taajuusmuuttajalla. Ylemmän tason ohjausta ei tarvita. NORD-käytät varmistavat sujuvan käsittelyn omatoimisesti.

Katso lisaa osoitteesta: https://www.youtube-nocookie.com/embed/XBLvgoXMeeU