Uutiset –

Käyttöratkaisut jätevedenpuhdistamoihin – -pidämme ympäristön puhtaana

Jätevedenpuhdistuksessa käyttöteknologia on ratkaisevassa asemassa pumppaamojen ja puhallinasemien käytettävyyden ja tehokkuuden suhteen. NORD tarjoaa laajan valikoiman alalle optimoituja ratkaisuja, joille on ominaista hyvä luotettavuus, pitkä käyttöikä ja suuri aksiaali- ja radiaalivoimien kestävyys.

Bargteheide , 2018-06-25

Täysin keskeytyksetön toiminta on jätevedenpuhdistamoissa yhtä tärkeää kuin hyvä hyötysuhde. Jatkuvasti käyvissä käyttöyksiköissä energiakustannukset ovat tärkeä tekijä. Ilmastusjärjestelmien toiminnan lisäksi pumput ovat merkittäviä sähkönkuluttajia jätevedenpuhdistamoissa. NORD yhdistää käyttöratkaisuissaan energiatehokkaan moottoriteknologian ja lähes häviöttömät vaihteet sekä taajuusmuuttajat energiaa säästävillä toiminnoilla huippuluotettavuuden ja taloudellisen hyötysuhteen takaamiseksi. Lisäksi NORDin huolto- ja kunnossapitoystävälliset käytöt vähentävät seisokkiaikoja ja parantavat siten tehokkuutta ja laitoksen käytettävyyttä.

Myös äärimmäisissä ympäristöolosuhteissa, kuten kosteus, pöly ja lika, joille jätevedenpuhdistamojen ja ulos asennetut käytöt usein altistuvat, NORDin käyttöteknologia on valmis haasteisiin. Kaksoissuojat, IP66-jarrut, parempi korroosiosuojaus monikerrosmaalauksella, ylikuormitussuojaus, ruostumattomat teräsakselit ja vahvistetu toisioakselin laakerointi ovat vain muutamia esimerkkejä NORD-vaihteiden tarjoamasta korkeasta suojaustasosta.