Uutiset –

Industry 4.0 -asennus Aurichiin

Lean logistiikka – tehokkaat prosessit – NORD-käyttöratkaisut ovat Industry 4.0 -yhteensopivia! Käyttöjen ammattilainen luottaa älyteknologiaan myös omissa tuotantolaitoksissaan.

Bargteheide , 2018-06-18

NORD valmistaa elektronista käyttöteknologiaa 160 kW tehoon astí (taajuusmuuttajat, moottorin käynnistimet ja elektroniikka) yli 5000 neliömetrin tiloissa Ala-Saksin Aurichissa. Yhtiö luottaa uusimpaan teknologiaan ja älykkäisiin tuotantorakenteisiin. Autonominen (kuljettajaton) kuljetusjärjestelmä (FTS) on ollut käytössä nyt vuoden verran. FTS ohjaa saapuvan tavaran kuljetusta automaattiseen pienkomponenttien varastoon(AKL). Se tunnistaa tarvittavat alku- ja loppuasemat, lataa kuljetuslaatikot itsenäisesti ja etsi oman reittinsä. Esteet tunnistetaan automaattisesti – FTS pysähtyy tai kääntyy ympäri etsiäkseen toisen reitin.

Autonominen kuljetusjärjestelmä (FTS) on osa laajaa prosessien kehittämisstrategiaa. Motto; maksimalinen tehokkuus, nopeus ja joustavuus. Käytössä ovat myös älykkäät NORDAC LINK -kentänjakojärjestelmät , suurelta osin paperiton tuotanto sekä automaattinen layout-kaavioiden ja konfiguroinnin tarkastussuunnitelmien luominen. Tämän Aurichin automatisoidun ja joustavan tuotantorakenteen ansiosta, jopa eräkoko 1 on toteutettavissa ilman lisäasetuksia.