Uutiset –

Räjähdyssuojatut käyttölaitteet parantavat sahalaitoksen turvallisuutta

Arnreiter Mill Itävallassa hioo ja jalostaa raaka-aineita erilaisissa prosesseissa. Tätä varten yhtiö käyttää koneita höyrytykseen, lastuamiseen, murskaamiseen, hiomiseen, puristamiseen, kuumentamiseen, jäähdyttämiseen, kuivaamiseen ja kuorimiseen. Raaka-aineiden hiominen tuottaa pölyä – ja tässä tarvitaan NORDin räjähdyssuojattuja käyttöjä.

Explosion-protected drive units

Bargteheide , 2018-06-05

NORD tarjoaa laajan valikoiman mekaanista, sähköistä ja elektronista käyttöteknologiaa räjähdyssuojattuina versioina . Siten pohjoissaksalainen valmistaja pystyi toimittamaan monia erilaisia vaihdemoottoreita ja hajautettuja käyttölaitejärjestelmiä, jotka täyttivät sahalaitoksen vaatimukset. Kestävät ja vähän huoltoa vaativat komponentit käyttävät hihna- ja kauhakuljettimia, jotka siirtävät raaka-aineet siiloista ylempiin kerroksiin käsiteltäviksi. Niitä käytetään myös erilaisissa kuljetin- ja jakelujärjestelmissä.

NORD tarjoaa sekä vaihdemoottorit että taajuusmuuttajat – integroituina ja kytkentäkaappiin asennettavina – räjähdyssuojattuina versioina. Joka kuukausi NORD valmistaa yli 1500 pöly- tai kaasuräjähdyssuojattua käyttöyksikköä tilaluokkia 1, 2, 21 ja 22 varten.