Uutiset –

NORD-teollisuusvaihteet uusina kokoina

NORD-teollisuusvaihteet ovat erityisen lujarakenteisia ja kestäviä. Näitä suurta kuormitusta kestäviä vaihteita käytetään raskaissa sovelluksissa, kuten sekoittimissa ja jauhimissa.

Bargteheide , 2018-09-10

NORD on täydentänyt MAXXDRIVETM-teollisuusvaihdesarjaa 5 ja 6 kokoisilla vaihteilla, nimellismomentit 15 kNm ja 20 kNm. Valmistaja on myös lisännyt suulakepuristimen laipat kokoihin 5 – 11. Käyttäjät hyötyvät extruuderivaihteissa reilusti mitoitetuista päittäislaakereista, jotka vastaanottavat prosessivoimat turvallisesti ja takaavat pitkän käyttöiän. Suulakepuristimen laipat voidaan räätälöidä asiakkaan akselin mukaisesti ja sovittaa erityisvaatimuksiin useiden laakerivaihtoehtojen avulla.

NORDin MAXXDRIVETM-teolllisuusvaihteille on ominaista suuri tehotiheys, hiljainen käynti ja huippuluokan luotettavuus. Suuret vierintälaakerit varmistavat suuren aksiaalisen ja radiaalisen kuormitettavuuden sekä pitkän käyttöiän. NORD toimittaa täydellisiä käyttöratkaisuja raskaaseen käyttöön hammas- tai kartiovaihteina yksiosaisissa UNICASE-rungoissa .