Uutiset –

NORD: Innovatiivisten ja tarkasti räätälöityjen käyttöjen asiantuntija

Laadukkaat tuotteet, innovatiivinen käyttöteknologia, asiantunteva neuvonta ja ensiluokkainen palvelu ovat NORDille kaikki kaikessa. Tavoitteena on teknisesti ja taloudellisesti paras käyttöratkaisu sovellukseesi.

Bargteheide , 2019-09-23

NORD on jo kauan sitten kehittynyt puhtaasta vaihdevalmistajasta vahvaksi lisäarvoa tuottavaksi yhteistyökumppaniksi käyttöratkaisuissa.

NORDin käyttöratkaisuille on ominaista maksimiluotettavuus, erittäin pitkä käyttöikä, pieni huollontarve sekä paras mahdollinen energiatehokkuus. Niitä käytetään yli sadalla eri teollisuudenalalla – usein erittäin korkeilla teknisillä vaatimuksilla. Monipuolinen ja nopea tuotanto – kaikki laadun kannalta kriittiset komponentit valmistetaan omilla tehtaillamme – sekä ainutlaatuinen tekninen tietotaito antavat NORDille mahdollisuuden toteuttaa taloudellisia räätälöityjä ratkaisuja hyvin lyhyessä ajassa.

Käyttöjen asiantuntijalla on tytäryhtiöitä ja myyntikumppaneita 98 maassa. Yhtiö työllistää yli 4000 ihmistä kautta maailman ja yhdistää globaalin toimijan pätevyyden alueellisen verkoston paikalliseen markkinatuntemukseen. Laaja myynti- ja huoltoverkosto takaa optimaalisen saatavuuden lyhyiden toimitusaikojen ja asiakaslähtöisen palvelun mahdollistamiseksi.