Uutiset –

Tehokas, taloudellinen korroosiosuojaus: alumiinikäyttöjen nsd tupH

NORD DRIVESYSTEMS toteuttaa pysyvästi ja luotettavasti korroosion kestäviä käyttöjä nsd tupH -pintakäsittelyllä. Alumiinikoteloihin tulee sileä ja erittäin kova pinta, joka ei ole myöskään herkkä naarmuille ja iskuille kuten maali.

nsd_tupH-Beschichtung

Bargteheide , 2014-11-27

Käytöt ovat osoittautuneet hyviksi meriympäristössä, ja ne testattiin ensin normien ASTM D714 (rakot), ASTM D610-08 (korroosio), ASTM D1654-08 standardin DIN EN ISO 2409 mukaan (naarmut), ASTM B117-09 DIN standardin EN ISO 9227 mukaan (suolasumutesti) ja ASTM D3170 (Gravelometer) mukaisesti. Gravelometritestissä ei havaittu pinnan repeilyä tai irtoamista. Suolasumussa ei havaittu korroosiota jopa 2 000 tunnin jälkeen.

nsd tupH -pintaisia käyttöjä voidaan siten käyttää vaativissa ympäristöissä huomattavasti kauemmin kuin maalattuja järjestelmiä. Kestävyys ja pidempi elinkaari alentavat asiakkaan huolto- ja korjauskustannuksia huomattavasti. Menetelmä takaa myös suuren prosessin turvallisuuden: Kun materiaalia ei levitetä, vaan itse pinta karkaistaan, esimerkiksi lohkeileva maali ei voi liata tuotteita ja prosessiaineita. Kovat iskut tai naarmutkaan eivät heikennä korroosiokestävyyttä. Jos maalipinta naarmuuntuu, vaurio pääsee leviämään sen alla nopeasti ja suojaavat vaikutus menetetään tehokkaasti. nsd tupH on FDA Tisle 21 CFR 175.300 mukaan hyväksytty elintarvikesovelluksiin. Vastaavasti käsitellyt järjestelmät kestävät puhdistusaineita pH 2 – pH 12. nsd tupH on saatavana kaikkiin alumiinikoteloisiin käyttöihin – neljään vaihdesarjaan, sileäpintaisiin moottoreihin ja hajautettuun käyttöelektroniikkaan.