Uutiset –

Erittäin kuormitettavia ja pitkäikäisiä käyttöjä metalliteollisuudelle. NORD DRIVESYSTEMS METEC 2015 -messuilla

NORD DRIVESYSTEMS toimittaa käyttötekniikkaa lähes kaikkiin metalli- ja terästeollisuuden Heavy Duty -sovelluksiin. Vaihteita, moottoreita ja vaihtosuuntaajia suunnitellaan vaatimuksia vastaaviksi, ja saatavana on sähköisiä, mekaanisia ja termisiä optioita.

sk_82_f_ring_300

Bargteheide , 2015-04-21

Kompakteja tuulemattomia rullaratamoottoreita on saatavana kehä- tai pitkittäisrivoitettuna versiona ja täysin koteloituna (IC410). NORD toteuttaa monivuotisen alan kokemuksen pohjalta sovelluskohtaisia moottorin käämejä ja takaa siten kovat vääntömomenttiominaisuudet ja suuret käynnistysmomentit.

Vankat rullamoottorit kestävät pitkäaikaisesti ja luotettavasti haastavia kuormituksia, kuten erittäin taajaan toistuvan suunnanvaihdon. Iskun- ja tärinänkestävä valuteräskotelo sekä lujitetut laakerit ja akselit varmistavat suuren mekaanisen kuormitettavuuden ja pitkän elinkaaren. Modulaarisesta rakennussarjasta on saatavana myös tuuletettuja moottoreita (IC411 tai IC416) ja lukuisia muita optioita. Tärkeimpiin uudehkoihin metalliteollisuuden NORD-projekteihin kuuluu useiden intialaisten ja yhdysvaltalaisten terästehtaiden lisäksi Lähi-idän suurimman profiilivalssaamon käyttöjen toimitus: Bahrainin kuningaskunnassa toimivassa tehtaassa on esimerkiksi rullaradoilla käytössä yli 600 NORD-yksikköä

NORD DRIVESYSTEMS METEC-messuilla

9. Kansainväliset metallurgian erikoismessut

Düsseldorf

16.-20. kesäkuuta 2015

Halli 4, osasto C10