Uutiset –

NORD-säädinten uusi viisas pää. Nopeammalla CPU:lla ja uusitulla laiteohjelmistolla integroitu perus-PLC.

Integroitu PLC tekee NORD-taajuusmuuttajasta yhdessä moottori-vaihdeyhdistelmän kanssa täydellisen järjestelmäratkaisun. Integroitu PLC on nyt saatavana sekä hajautettuihin säätimiin SK 180E ja SK 200 E että laitekaappivaihtosuuntaajiin.

brand_new_drive_controllers

Bargteheide , 2015-05-05

Käytön läheisiä toimintoja voidaan ohjelmoida mukavasti ja vapaasti ilmaisella ohjelmointi- ja parametrityökalulla NORD CON. IEC 61131-3 mukaisten toimintojen ohjelmointiin ovat käytettävissä sekä ”strukturoitu teksti” että ”käskylista”. Älykkäät vaihtosuuntaajat voivat huolehtia ilman ulkoisen ohjauksen tukea vaativistakin tehtävistä, kuten riippumattomista valvontatoiminnoista tai dynaamisista käsittelyprosesseista. Ratkaisu on siksi kustannuksiltaan erittäin edullinen.

Samalla laajenee tuettavien moottorien tuki: IE4-synkronimoottorien säätöä kokeillaan parhaillaan kenttäkokeissa. Hajautettu sarja SK 200E tarjoaa paitsi suuren toiminnallisen joustavuuden, mukaan luettuna paikoitusmoduulin, myös erityisen suuren kuormitettavuuden, ja on – toisin kuin yleensä tässä laiteluokassa – saatavana 22 kW asti. Erittäin kompakteja SK 500E -sarjan laitekaappilaitteita tarjotaan tämän vuoden kuluessa rakennekokoon 11 asti 160 kW tehoisena.