Uutiset –

NORD ja Tappara: Menestys tehdään yhdessä

NORDin monivuotinen yhteistyökumppani Tappara takoo tasaista tulosta: joukkue on nähty viiden viimeisen vuoden aikana kolme kertaa finaalissa, ja hyvältä näyttää tämäkin kausi. Tappara on NORDille luonteva yhteistyökumppani.

Tampere , 2016-03-10

- Kuten Tapparassa, meilläkin on koossa vahva joukkue, kertoo NORD Gearin toimitusjohtajaa Antti Kekki. - Meillä on tehokas osaaja jokaiselle pelipaikalle, syöttöpeli toimii ja kiekko pysyy hallussa. Autamme asiakastamme yhtenä joukkueena.

Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen kertoo, että yhteistyökumppaneiden merkitys kasvaa jääkiekossa koko ajan.

- Menestys tehdään yhdessä, ja menestyvät yhteistyökumppanit ovat meille tärkeitä. Tapparalle ja NORDille on yhteistä kilpailukyky sekä henkilöstöstä ja omista asiakkaista huolehtiminen. Arvostamme suuresti pitkäjänteistä yhteistyötä kumppanin kanssa.

Tehokas moottori vie voittoon

Analogiaa NORDin tuotteiden ja Tapparan välille ei tarvitse etsiä kaukaa: jääkiekossa moottori on koko joukkue.

- Haastavassa ympäristössä ja kilpailussa pärjää, kun moottori toimii tehokkaasti, kaikki osaset yhdessä, oikea moottori oikeassa paikassa, Leinonen summaa. - Kilpailutilanne on vaativa niin kaukalossa kuin yritysmaailmassakin, mutta samoilla vahvuuksilla pelataan.

Itsekin pelaajana menestynyt toimitusjohtaja toteaa, että nykyään myös pelaajia kiinnostaa yhteistyökumppaneiden liiketoiminta aiempaa enemmän.

- Pelaajamme käyvät yritysvierailuilla ja juttua riittää yhteisissä tapahtumissa. NORDin kanssa yhteistyö toimii. NORDin logo on meidän pelaajilla sydämen kohdalla ja se on logolle erittäin hyvä paikka.