Vaihde-elektroniikka, taajuusmuuttajat, hajautettu käyttöteknologia

Moduulirakenteinen järjestelmä vähentää kustannuksia

Vähennä järjestelmän suunnittelukustannuksia NORDin hajautetun käyttötekniikan avulla. Ratkaisumme ovat edullisia toteuttaa, koska niihin voi liittää helposti muita osia ja niissä on integroitu kunnossapitokytkin sekä manuaalinen ohjaus. Ne voidaan konfiguroida vapaasti käyttökohteen ja vaatimusten mukaan.

Tuotantojärjestelmän voi suunnitella modulaariseksi ja itsenäiseksi, sillä NORD-muuttajissa on integroitu PLC-ohjain. Taajuusmuuttaja hoitaa paikoituksen ja synkronoinnin reaaliaikaisesti sekä pienentää ylemmän tason järjestelmänohjauksen kuormitusta. Hajautettu vaihdeteknologiamme voidaan integroida kaikenlaisiin automaatioratkaisuihin, koska sen voi liittää kaikkiin yleisimpiin väyläjärjestelmiin ja teollisuus-Ethernetiin.

NORDAC FLEX - SK 200E -taajuusmuuttaja

Joustava asennus

NORDAC FLEX on taajuusmuuttaja hajautettuun asennukseen, joka tarjoaa useita joustavia asennusvaihtoehtoja. Sen toiminnot ovat skaalautuvia ja joustavasti konfiguroitavia.

Tämän muuttajan asentaminen ja huolto on helppoa laajojen plug-in-ominaisuuksien ja EEPROM-muistin kautta tapahtuvan yksinkertaisen parametrien siirron ansiosta.

Teho:
0.33 - 30 hp

NORDAC BASE - SK 180E -taajuusmuuttaja

Taloudellinen käytössä

NORDAC BASE on edullinen muuttaja hajautettuun asennukseen perussovelluksiin. Tämä NORD-muuttaja on helppo asentaa moottoriin integroituna tai moottorin lähelle laitteen runkoon.

Teho:
0.33 - 3.0 hp

NORDAC START – SK 135E moottorin käynnistin

Taloudellinen käytössä

NORDAC START on hajautettu, kulumaton elektroninen moottorin käynnistin kaikenlaisiin pehmeän käynnistyksen käyttökohteisiin. Tässä kaynnistimessä on sisäinen moottorisuojaus, ja se soveltuu erinomaisesti joustavaan järjestelmäintegraatioon.

Teho:
0.33 - 10 hp

Sähköiset säätökäytöt: Meidän asiantuntemuksemme – sinun turvaksesi

NORDin hajautettua käyttöautomaatiota käytetään lukemattomissa käyttökohteissa ympäri maailman. Innovatiiviset muuttajamme, joissa on integroitu PLC-ohjain, suorittavat toiminnot moottorin lähellä ja vähentävät ylemmän tason ohjausjärjestelmän kuormitusta. Ratkaisujamme hyödynnetään yli sadalla teollisuuden toimialalla, muun muassa intralogistiikassa, jossa matkatavaroita tai paketteja kuljetetaan eri maanosien välillä. Taajuusmuuttajiamme käytetään myös yleisessä kuljetinteknologiassa, pakkausteollisuudessa tai pumppaussovelluksissa. Myös tunnetut elintarvikkeiden ja juomien pullotusasiakkaat luottavat NORD DRIVESYSTEMSin toimittamaan käyttöelektroniikkaan.

Hajautettu käyttöautomaatiomme on erittäin tehokasta ja turvallista. Toimitamme aina laadukkaita käyttölaiteratkaisuja kaikkialla maailmassa. Meillä on toimipisteitä kaikilla mantereilla, olemme aina asiakkaiden lähellä ja palvelemme ilman pitkiä odotusaikoja.

Käyttökohteet