Taajuusmuuttajat

Käyttöratkaisut kaikkiin tehtäviin

Kaikkien sähkökaappiin asennettavien NORD-taajuusmuuttajien toimintoja voi laajentaa lisämoduuleilla. Muuttajien tehoalue ulottuu peräti 160 kW:iin ja hyvän ylikuormitettavuuden ansiosta muuttajat soveltuvat kohteisiin, joissa vaaditaan huippuluokan suorituskykyä ja turvallisuutta. Teknologia soveltuu skaalautuvien toimintojensa ansiosta sekä asynkronisten että synkronisten moottorien ohjaukseen monenlaisissa käyttökohteissa. Parametrointi ja käyttöönotto on nopeaa selkeän parametrirakenteen ansiosta. Parametrointi ja käytön optimointi voidaan tehdä haluttaessa myös NORDCON-ohjelmalla.

NORDAC PRO - SK 500E -taajuusmuuttaja

Laaja käyttökohdevalikoima

NORDAC PRO -muuttaja soveltuu kaikenlaisiin käyttöihin. Sen tehoalue on laaja, ja toimintoja voi laajentaa helposti liitettävillä lisämoduuleilla. Muuttajassa hyödynnetään useita jäähdytysratkaisuja lämmön poistamiseen asennuskaapista.

Teho:
0.33 - 125 hp

NORD-muuttajat ratkaisevat monenlaisia käyttötehtäviä kaikkialla maailmassa. Teknologiassamme käytettävä PLC-ohjain vähentää ylemmän tason ohjausjärjestelmän kuormitusta.

Taajuusmuuttajamme tekevät työtä luotettavasti kaikkialla maailmassa ja palvelevat sekä koneiden valmistajia että käyttäjiä. Ne soveltuvat intralogistiikkakohteisiin ja yleiseen kuljetinteknologiaan, sekä matkalaukkujen kaltaisen kappaletavaran että irtotuotteiden siirtoon. Myös muut tekniikan alat, prosessi- ja pakkausteollisuus valitsevat NORDin tarjoamia ratkaisuja NORD DRIVESYSTEMSin tarjoamien etujen ansiosta.

Taajuusmuuttajamme ovat erittäin suorituskykyisiä ja turvallisia. Paikalliset tytäryhtiöt ja jälleenmyyjät kaikilla mantereilla takaavat, että olemme aina asiakkaiden lähellä ja palvelemme ilman odotusaikoja. Käyttölaitteemme ovat etsimäsi ratkaisu missä päin maailmaa sitten oletkin – tarjoamme palvelua ilman odotusaikoja.