NORD sähköiset säätökäytöt

Skaalautuvat toiminnot kaikenlaisiin käyttökohteisiin

NORDin innovatiiviset käytöt voidaan konfiguroida sopivaksi lähes mihin tahansa käyttökohteeseen. NORD on käyttökohteiden asiantuntija, joka tekee yhteistyötä asiakkaiden kanssa kaikkialla maailmassa ja toimittaa juuri asiakkaan tarpeeseen sopivia ratkaisuja.

Skaalautuvat toiminnot kaikenlaisiin käyttökohteisiin. NORD DRIVESYSTEMS on jo vuosikymmenien ajan tarjonnut globaalisti asiakkailleen ohjauskoteloon asennettavia muuttajia ja hajautettua käyttöautomaatiota.

NORDin käyttötkaisut tarjoavat asiakkaille hyvän suorituskyvyn ja turvallisuuden riippumatta siitä, asennetaanko muuttaja ohjauskoteloon vai moottoriin integroituna.

Muuttajat on molemmissa tapauksissa skaalautuvia, helppo asentaa ja hoitavat säätämisen tarkasti.

Asiakas voi NORDin hajautettujen käyttöjen ansiosta suunnitella tuotantojärjestelmän modulaariseksi ja itsenäiseksi. NORD CON -ohjelma helpottaa koko asennusprosessia ja auttaa tekemään parametroinnin ja tarvittavat säädöt helposti.Kaapeloinnin optimointi voi auttaa vähentämään järjestelmän kustannuksia. Taajuusmuuttajamme on suunniteltu käytettäväksi sekä asynkronisissa että synkronisissa moottoreissa.

Moduulijärjestelmän monet edut

NORDin moduulirakenteiset taajuusmuuttajat voidaan sovittaa tarkasti kaikenlaisiin käyttötehtäviin. Muuttajamme tukevat kaikkia yleisiä väyläjärjestelmiä ja tiedonsiirtoa kaikenlaisten ohjainten kanssa. POSICON-sijaintiohjaus tarjoaa käyttöön tarkan paikoituksenn ja käyttöjen synkronoinnin (sähköisen akselin). Optiona myös turvatoiminnot STO ja SS1 . NORD-taajuusmuuttajissa on myös integroidut jarruhakkurit moottorijarrutuksen ohjaukseen. Osakuormakäyttöön tarkoitettu energiansäästötoiminto, käyttö- ja parametrimääritystyökalut ja yksinkertainen parametrirakenne viimeistelevät moduulijärjestelmämme tarjoamat mahdollisuudet.