UNIVERSAL Kierukkavaihteet

Tuotetiedot

Product images

Lisätietoa

Koot:
5
Momentti:
203 - 2 800 lb-in
Teho:
0.16 - 5.0 hp
Välityssuhde:
5.00:1- 3 000.00:1

Konfiguroi vaihderatkaisusi napsauttamalla tätä

Tuotekonfiguraattori

UNIVERSAL SI -kierukkavaihteiden alumiinirunko on yksi painevalukappale, johon on koneistettu kaikki laakerointipisteet. Vaihteessa ei ole vääntömomentin tai leikkausvoimien rasittamia tiivistyspintoja. Luja runko on ehdottoman tiivis ja varmistaa luotettavan toiminnan myös kovalla kuormituksella.

Uudelle kierukkavaihteelle on ominaista sen modulaarinen rakenne. IEC/NEMA-moottorisovitteet sekä hammas- ja kierukkaetuvaihteet ovat moduuleja, jotka on helppo yhdistää vaihdemoduuliin. Moduulimenetelmällä voidaan muutamasta komponentista yhdistää suuri määrä yksilöllisiä ratkaisuja.

UNIVERSAL SI -kierukkavaihteen perusmallissa on holkkiakseli, jalka-kiinnitys kolmella sivulla ja B14-laipat vaihteen kahdella sivulla. Moduulit, kuten tappiakselit, toisiolaipat, momenttituet tai etuvaihteet, mahdollistavat näiden vaihteiden käytön mitä moninaisimmissa sovelluksissa.

Suora linkki

Available Software

Tuotekonfiguraattori

NORDin sähköinen valintaohjelma

Tuotekonfiguraattori

NORDin sähköinen valintaohjelma
Sähköisen luettelon avulla voit tarkastella kaikkia NORD-vaihdemoottoreita, taajuusmuuttajia sekä lisävarusteita. Voit myös helposti tehdä tiedusteluja tai tilauksia valitsemistasi tuotteista. Lisäksi voit tarkastella tuotetietoja ja luoda valitusta vaihteesta 2D- tai 3D-kuvat. Ohjelmisto on saatavilla CD-levyllä (NORD PAC) tai ladattavana tiedostona.

Kielet:
Englanti , Saksa , Tsekki , Ranska , Englanti US
Online:
Aloita