Sileäpintaiset sähkömoottorit

Tuotetiedot

Product images

Lisätietoa

Teho:
0,16 - 1,5 hp

Konfiguroi vaihderatkaisusi napsauttamalla tätä

Tuotekonfiguraattori

Sileäpintaisten sähkömoottoreiden perusteellinen puhdistaminen on hyvin yksinkertaista. Siksi sileäpintaiset oikosulkumoottorit soveltuvat erityisen hyvin sileäpintaisten vaihteiden (esim. NORDBLOC.1-sarjan hammas- ja kartiovaihteiden tai SMI-kierukkavaihteiden) kanssa esimerkiksi elintarviketeollisuuteen tai muihin sellaisiin käyttötarkoituksiin, joissa hygieniavaatimukset ovat korkeat.

Lisäksi NORDBLOC.1-käyttölaitteet täyttävät kotelointiluokanIP69K vaatimukset, mikä mahdollistaa niiden korkeapainepesun. Niissä on itsehuuhtoutuva rakenne, jossa ei ole vesitaskuja, tämän ansiosta ne kuivuvat nopeasti. Sähkömoottorit voidaan myös päällystää nsd tupH -pinnoitteella. Tämän johdosta kevytmetalliversiot ovat otollinen vaihtoehto rst-käyttölaitteille elintarviketeollisuudessa ja muilla korkeiden hygieniavaatimusten aloilla sekä ankarissa, suolavesipitoisissa ympäristöissä.

Sileäpintaisten NORDin sähkömoottoreiden etuja ovat:

  • korkea hyötysuhde
  • alhaiset käyttökustannukset
  • vähäinen hukkalämpö (tilauksesta voidaan taata pintalämpötilan pysyvän +60°C:n alapuolella)
  • maksimaalinen joustavuus NORDin moduulirakenteen ansiosta (yhdistettävissä kaikentyyppisiin vaihteisiin)
  • mahdollisuus varustaa lisävarusteilla, esim. jarruilla ja jäähdytyspuhaltimilla (ks. "Lisävarusteet")

NORD kehittää itse omat moottorinsa ja toimittaa niitä kaikille maailman tärkeimmille markkinoille. Olemme riippumattomia alihankkijoista, mistä asiakkaamme hyötyvät nopeina ja erittäin luotettavina toimituksina.

Suora linkki