Octopi Brewingin panimo

NORD hanan takana

Käsityöläisoluen kysyntä on kasvussa, ja panimot ovat alkaneet käyttää sopimuspanimoita kustannustehokkaana keinona päästä mukaan nopeasti kasvaville käsityöläisoluiden markkinoille. Sopimuspanimojen käyttö vähentää vuokrakustannuksia ja poistaa uusien käsityöläispanimojen kalliit hankintakustannukset. Myös ympäristö hyötyy monin tavoin, kun tuotanto on lähempänä käyttöpaikkoja.

Octopi Brewingin panimo

Asiakas

Asiakasesittely

Octopi Brewing on Yhdysvaltojen Keskilännen johtava sopimuspanimo. Se avasi äskettäin upouuden 1700-neliöisen panimon Wisconsinin Waunakeehen, lähelle Madisonia. Octopi Brewingillä on huippuluokan laitteet ja osaavat työntekijät. Varsinaisen oluen panemisen lisäksi Octopi tarjoaa myös kattavia konsultointi- ja strategiankehityspalveluja tukemaan menestymistä käsityöläispanimomaailmassa. ”Olemme aidosti yhden luukun palveluntarjoaja. Pystymme vastaamaan markkinointia, suunnittelua, jakelua, kirjanpitoa, oluen panemista ja kaupallista toimintaa koskeviin kysymyksiin. Asiakkaan menestys on meidän menestystämme”, Isaac toteaa.

Projekti

Projektihaaste

NORD SK9072.1 -kartiovaihde viiden hevosvoiman moottorilla pyörittää siiviläammeen sekoitinta, ja samoin viisihevosvoimainen SK4282-tappivaihde huolehtii mäskikattilan sekoittimesta.

  • Holkkiakseli
  • Laippakiinnitteinen
  • Energiatehokkaat moottorit

Ratkaisu

Käyttökohde

Pestävä rakenne
NORDin NSDtupH-pintakäsittely on kustannustehokas ja kevyt vaihtoehto ruostumattomasta teräksestä valmistetuille vaihteille. Alumiiniseoksesta valmistettu vaihdekotelo ja komponentit pinnoitetaan aivan uudenlaisessa prosessissa, jossa niihin saadaan suojaava pinta molekyylitason muutoksilla. NSDtupH tarjoaa poikkeuksellisen hyvän suojan kemikaaleja, korroosiota ja kulumista vastaan. Käsitelty pinta on erittäin naarmutuksenkestävä, sillä alkuperäinen alumiiniseos muuttuu prosessissa 6–7 kertaa kovemmaksi.

Sähköinen säätö
NORDin ratkaisussa voit valita käyttöön joko hajautetun tai keskitetyn taajuusmuuttajaohjauksen. SK200E- ja SK180E-taajuusmuuttajat sekä uutuussarjan SK135E-pehmokäynnistimet on suunniteltu käytettäväksi hajautetuissa ohjauskäytöissä. Jokainen sarja tarjoaa omat, ainutlaatuiset etunsa ja hyötynsä.Taajuusmuuttaja asennetaan moottorin liitinkotelon paikalle, jolloin syntyy täysin integroitu vaihdemoottori-taajuusmuuttaja yhdistelmä. Koska kalliita keskitettyjä ohjauskaappeja ja hintavia johdotuksia ei tarvita, hajautettuun asennukseen tarkoitetut taajuusmuuttajat säästävät kustannuksia jatkuvasti, lyhentävät asennusaikaa sekä minimoivat asennuksen työvoimakulut. Järjestelmän muutokset ja päivitykset ovat erittäin edullisia.

Vahvistettu laakerointi sekoitinkäyttöön ja erikoistiivistys
Sekoitinkäyttöön on tarjolla useita vahvistetulla laareroinnilla varustettua versioita. Jokainen malli tarjoaa lisäominaisuuksia ja -etuja sekä huomattavasti normaalia paremman tiivistyksen.

Sileäpintaiset moottorit
NORD on laajentanut moottorimallistoaan sileäpintaisilla moottoreilla. Ne tarjoavat kustannustehokkaan, kevyen ja helposti puhdistettavan ratkaisun, joka soveltuu hyvin juomateollisuuden tarpeisiin ja kohteisiin, joissa hygienia ja puhtaus ovat olennaisen tärkeitä.

Koska jokainen NORD-tuote räätälöidään juuri asiakkaan käyttökohteeseen sopivaksi, tarjoamme sinulle juuri sinun tarpeisiisi parhaiten vastaavan ratkaisun. NORD-komponentit ovat puhtaita, turvallisia, luotettavia ja tehokkaita. Ne on suunniteltu toimimaan jatkuvasti pitkiä ajanjaksoja vähäisellä huollolla.

Case_study_download_teaser