NORD täyttää Dewacon vaatimukset:

huippuluokan toimitusvarmuus ja globaali huoltopalvelu

Dewacon toimittamia jätevesilaitosten ja puhdasvesilaitosten vedenkäsittelylaitteita löytyy jo yli 80 maasta ympäri maapalloa. Viimeisen vuosikymmenen ajan Dewaco on luottanut vaihdemoottoritoimittajana NORDiin. Tärkeimmät syyt NORDin valintaan ovat huippuluokan toimitusvarmuus ja luotettava globaali huoltopalvelu.

- Yhteistyömme käynnistyi, kun Kiinan suunnasta vaadittiin, että käytettävillä vaihdemoottoreilla tulee olla paikallinen valmistus tai huoltopalvelu, muistelee Dewacon tehtaanjohtaja Jari Virtanen. - NORD täytti tämän ehdon ja kun tarjous oli muutenkin kilpailukykyinen, siirryimme NORDin asiakkaaksi.

Kansainvälinen huoltopalvelu on osoittautunut vakuutukseksi, jolle ei juuri ole käyttöä.

- Jos jotain tapahtuisi, olisi erittäin tärkeää, että asian saisi kuntoon nopeasti. Mutta parempi tietysti, että vaihdemoottorit ovat niin varmatoimisia, ettei huoltopalveluun ole juuri tarvinnut ottaa yhteyttä. Niinä harvoina kertoina, kun apua on tarvittu, olemme olleet yhteyksissä NORDin Suomen toimistoon ja sieltä käsin on hoidettu apu paikalle. Tämänkin palvelun NORD on miettinyt asiakkaan kannalta hyvin toimivaksi.

Toimitusvarmuus mahdollistaa Dewacon oman prosessin sujuvoittamisen

Dewaco on hionut oman prosessinsa sujuvuuden pitkälle: tilaukset tehdään ajoissa, varastot pyritään pitämään pieninä ja toimituksen tulisi olla perillä tuotannon kannalta juuri oikeaan aikaan. Prosessi toimii, kun alihankkijankin prosessi toimii.

- Olemme erittäin tyytyväisiä NORDin toimitusvarmuuteen, Virtanen kiittää. - Samoin palvelu on ollut alusta asti todella hyvää.

Haastattelupäivänäkin Virtanen on ollut yhteydessä NORDiin.

- Speksasin tarjousta ja jo puhelun aikana yhteyshenkilöni selvitti minulle sopivan vaihteen, sen koon ja muut speksit, ja sain tiedot omaa asiakastani varten. Vasteaika on siis todella lyhyt!

NORD lisää asiakkaan tuotteen kilpailukykyä

NORDin tuotevalikoiman kehittyessä yhteyshenkilö ehdottaa Dewacolle aina parasta mahdollista tuotetta. Joskus tämä on tarkoittanut siirtymistä mekaanisella variaattorilla varustellusta vaihdemoottorista integroituun taajuusmuuttajaan, joskus taas edullisempaan uutuusmalliin siirtymistä. Tällöin Dewaco voi siirtää hintaedun suoraan omaan tuotteeseensa.

- Meille tärkeintä on lisätä asiakkaan tuotteen kilpailukykyä, toteaa toimitusjohtaja Antti Kekki. - Suosittelemme aina asiakkaan kannalta parasta ratkaisua.