Adatvédelmi tájékoztatás az Általános Adatvédelmi Rendelet (DSGVO) 13. cikkével összhangban

Rendelet (DSGVO) 13. cikkével összhangban

Mi, mint a NORD DRIVESYSTEMS Csoport (amely a weboldalunkon felsorolt leányvállalatokból áll), az Önnel folytatott kommunikáció céljából az adatait a rendszereinkben kezeljük, feldolgozzuk és tároljuk. Az adatfeldolgozásért minden esetben az a szervezet a felelős, amelynek aláírása az e-mail feladója alatt szerepel. Az adott szervezet elérhetőségét megtalálja, ha a https://www.nord.com weboldal felső részében nyelvet vált, majd rákattint az elérhetőség pontra.

A kapcsolatfelvétel jogi alapját minden esetben az Általános Adatvédelmi Rendelet (DSGVO) 6. cikke 1. bekezdésének „f” pontja jelenti. A kapcsolatfelvétellel azt a célt követjük, hogy termékeinkkel, ill. vállalatunkkal kapcsolatos információkat juttassunk el Önnek, és válaszoljunk a megkereséseire/ajánlatkéréseire.

Amennyiben megadja nekünk az elérhetőségi adatait, akkor abból indulunk ki, hogy Ön beleegyezik a kapcsolatfelvételbe; ebben az esetben az adatainak kezelését az Általános Adatvédelmi Rendelet (DSGVO) 6. cikke 1. bekezdése „a“ pontjának megfelelően végezzük. A beleegyezését bármikor visszavonhatja az e-mail feladójának küldött üzenetben.

Az adatainak továbbadása

Az adatait harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat kizárólag a fent nevezett célra használjuk fel. Az adatainak feldolgozásában szolgáltatók segítik a munkánkat. A szolgáltatók működtetik például azokat a kiszolgálóinkat, amelyeken az adatait tároljuk; az adatok feldolgozása során a szolgáltatókat szigorúan kötik a tőlünk kapott utasítások.

Az adatok tárolásának időtartama

Az adatokat csak addig tároljuk, ameddig arra bennünket a törvényben előírt tárolási kötelesség kötelez. Azt követően, illetve az Ön kérésére a személyes adatait töröljük.