Újdonságok –

Szállítás nagyobb teljesítmény mellett

A NORD DRIVESYSTEMS 2017 szeptemberétől kezdődően max. 7,5 kW motorteljesítményhez tartozó frekvenciaváltókkal egészíti ki a NORDAC LINK terepi elosztó sorozatát.

NORDAC_LINK_size_2_frequency_inverters

Bargteheide , 2017-04-11

Ezzel teljessé válik a gyártó által kínált sorozat, amelyet kifejezetten a hálózatban működő és sok hajtótengellyel rendelkező anyagmozgatási alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. Az új építési nagyságú rendszerek ott alkalmazhatók, ahol nagyobb teljesítményre van szükség, például lejtős szállítószalagokon, emelőállomásokon és hosszú futószalagokon.

A rendszerek integráltan tartalmazzák az emelőmű funkciókat és az EN 61800-5-2 szabvány szerinti STO és SS1 biztonsági funkciókat. A NORD a hajtásrendszereket saját gyártású hajtóműves motorokkal tervezi áru- és elosztó központok berendezésgyártói és üzemeltetői számára, valamint intralogisztikai alkalmazásokhoz és csomagszállító berendezésekhez. A piacon elterjedt terepi buszokhoz használt interfészek és az ipari Ethernet protokollok támogatása biztosított. A teljesítmény-, kommunikációs és szenzorcsatlakozók dugaszolható kivitelben készülnek, ami különösen gyors és hibamentes telepítést és karbantartást tesz lehetővé. Egy kisebb nagyságú frekvenciaváltó, valamint motorindító már 2017 eleje óta elérhető a piacon – ezek a 0,55 – 3 kW tartományban az intralogisztikai hajtásalkalmazások nagy részét lefedik. A NORDAC LINK sorozat funkciógazdagságát, a kényelmes és rugalmas kezelési lehetőségeket egy film szemlélteti (http://nord.click/vq7g), amely egyben azt is bemutatja, hogy mindezeknek köszönhetően milyen egyszerűen üzembe helyezhetők a terepi elosztók.