Újdonságok –

Globálisan tevékenykedő családi vállalkozás

Egyedülálló moduláris rendszerével a NORD DRIVESYSTEMS 100-nál is több iparág számára kínál hajtásmegoldásokat, és számos nemzetközi ipari vásáron képviselteti magát.

Nord_Globale_Präzens

Bargteheide , 2017-08-10

Az 1965-ben Bargteheidén családi vállalkozásként alapított NORD DRIVESYSTEMS napjainkban a világ vezető hajtástechnikai megoldásszállítói közé tartozik – A NORD hajtásmegoldásai alapesetben mechanikus, elektromos és elektronikus komponenseket foglalnak magukba. Az ügyfélközelséget szem előtt tartva a NORD-csoport 89 országban rendelkezik képviselettel. Az ügyfélorientált vállalat optimális, a felhasználó igényeire szabott hajtásmegoldásokat kínál – a rövid szállítási határidők a NORD alapítása óta a vállalat által kínált előnyök közé tartoznak. A NORD hajtásmegoldásait kiváló minőség és innovatív technika jellemzi. A hozzáértő és gyors szervizszolgáltatás is természetes része a vállalat működésének. A villamos- és hajtóműves motorok, valamint a méretezhető hajtáselektronika alkalmazási területei sokrétűek: Az ásványbányászattól az élelmiszeriparban és italgyártásban alkalmazott szállítópályákon át a repülőtéren vagy elosztó központban működő csomagszállító szalagig.

A NORD-csoport ezen felül évente mintegy 70 nemzetközi vásáron és kiállításon van jelen a termékkínálatával: A Sydneyben megrendezésre kerülő Foodpro kiállítástól a nürnbergi SPS IPC Drives vásárig. „Közel szeretnénk lenni az ügyfeleinkhez, és megismerni az igényeiket“, vallja a NORD vállalat vezetése.

További részletek