Újdonságok –

NORDAC FLEX: Hajtóműves motorok dinamikus pozicionálásához

A hajtóműves motorból és a decentralizált NORDAC FLEX SK 200E frekvenciaváltóból álló NORD-hajtásegységek nagy dinamikus teljesítményt nyújtanak, új konstruktív lehetőségeket nyitnak meg a fejlesztők előtt és különböző módon költségmegtakarításokat eredményeznek.

Energiesparende Getriebemotoren mit dezentraler Antriebstechnik SK 200E

Bargteheide , 2017-08-10

A NORD decentralizált NORDAC FLEX SK 200E frekvenciaváltói aszinkronmotorok dinamikus és precíz szabályozására szolgálnak. A frekvenciaváltók méretezhető funkciókat kínálnak, és rugalmas konfigurálhatóságuknak köszönhetően minden alkalmazási területre megfelelőek. Széles körű csatlakoztathatóságuknak és az EEPROM-tárolón keresztül megvalósuló egyszerű paraméterátvitelnek köszönhetően egyszerűen és gyorsan beszerelhetők, illetve karbantarthatók.

A holland SYMACH Palletizers palettázó gépeiben már alkalmazzák a NORD DRIVESYSTEMS energiatakarékos hajtóműves motorjait és a közvetlenül a motorra szerelhető frekvenciaváltóit. A POSICON frekvenciaváltó funkció a hozzávetőleg 1/100 pontosságú motorfordulattal nagyon dinamikus pozicionálást tesz lehetővé. A helyzet-, ill. pozíciómeghatározást a kisméretű jeladó rendszer végzi.

További részletek