Újdonságok –

Egyszerűen tisztítható és korrózióálló hajtástechnika a NORD-tól

A 2017. szeptember 11. és 15. között Münchenben megrendezésre kerülő drinktec kiállításon a NORD DRIVESYSTEMS iparág-specifikus és „washdown”-képes hajtásmegoldásokat mutat be az italgyártás területén tevékenykedő vállalatoknak.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2017-08-28

Az A3-as csarnok 242-es standján a NORD korrózióálló sima motorokból, frekvenciaváltókból, motorindítókból és „washdown”-optimalizált alumíniumöntvény házzal ellátott hajtóművekből álló hajtásrendszerek széles kínálatával jelentkezik.

Az alumíniumból készült hajtóművek élelmiszeriparban és italgyártásban való alkalmazásához a NORD az nsd tupH felületkezelést kínálja. A rozsdamentes és festett hajtómű-típusokhoz képest az eljárás jelentős költségmegtakarítással jár. Bevonat helyett a hajtómű anyagát mélyen a felszínbe hatolóan edzik, hogy ne történhessen lepattogzódás. A hajtások nagynyomású gőztisztítókkal való tisztítása és az agresszív közegekkel való érintkezés problémamentes.

A sima motorok ventilátor nélkül készülnek, és ennek köszönhetően nem terjesztenek kórokozókat. Szinkron- és aszinkronmotorok formájában elérhetők, és megfelelnek az IE2, IE3 (aszinkron) és IE4 (szinkron) hatékonysági osztályokkal szemben támasztott követelményeknek.

További részletek