Újdonságok –

Könnyű súlyok nagy igénybe vételhez

A NORD DIRVESYSTEMS nsd tupH felületkezeléssel ellátott hajtásrendszereket kínál a durva időjárási viszonyok közötti alkalmazáshoz és durva körülmények közötti kezeléshez: A felületkezelés során a készülékházat mélyen a felületbe hatolóan edzik, ami megóvja azt a korrózióval szemben.

nord_drinktec_nsd_tuph

Bargteheide , 2017-09-14

A kezelés az alumíniumházas csiga-, homlok- és kúpkerekes hajtóművekhez, lapos motorokhoz és különböző decentralizált frekvenciaváltókhoz, valamint motorindítókhoz elérhető. A felhasználók számára előnyt jelent az nsd tupH felületkezeléssel ellátott hajtástechnika nagyon hosszú élettartama, aminek következtében a karbantartási ráfordítások és költségek csökkennek és a berendezések rendelkezésre állása nő.

Az alumíniumöntvényből készülő házak termikus tulajdonságai kiválóak és a súlyuk is lényegesen kisebb a szürkeöntvényből és nemesacélból készülő kivitelekhez képest. Ez egyszerűbbé teszi az nsd tupH felületkezeléssel ellátott hajtások kezelését. Továbbá gond nélkül tisztíthatók nagynyomású gőztisztítókkal. A korrózió elleni védelemmel ellátott felületük a keménységének köszönhetően különösen ütésálló. Festékbevonat hiányában nem kell karcolással és lepattogzódással számolni. Nincsenek olyan sérülések, amelyek a védelmet először pontszerűen, majd később teljesen tönkretennék. Ez kiváltképpen előnyös tengerpartokon és általában véve tengerközeli alkalmazási környezetekben. Az említett területeken a sótartalmú levegő felgyorsítja a korróziót, ami a hagyományos hajtásrendszereken a tengelyekre és más komponensekre is átterjed, és néhány hónapon belül teljes cserét tesz szükségessé. Az nsd tupH ilyen üzemi körülmények között már évek óta kiválóan bevált. Ugyanez igaz az élelmiszeriparra is, amelyben különösen gyakran kerül sor tisztító jellegű vegyszerek alkalmazására.